Çok yeni. Iki gün sonra tekrar kan verin eğer iki kat artış varsa gebelik var demektirMerhaba kizlar. Beta hcg değerim 6.40 çıktı. Sınırda bi rakam bu durumda gebelik varmı yokmu?
Sınırda iki gün sonra test yapılır bakır cnm hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba kizlar. Beta hcg değerim 6.40 çıktı. Sınırda bi rakam bu durumda gebelik varmı yokmu?
Benimki de yazsam hikaye olur devlet Hastanesi'ne gittim idrar ve kan aldılar idrar makinesi sıkıntılı çıktı . Hastane yeni doktorda yeni bilemedim dedi olabilir olmayabilir belki makine bile bozuk olabilir dedi. 5 saat sonra özelden beta HCG verdim tekrar şimdi emin olmak için yine sonuç bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin ama üç cocugum var. Ki korunmasız ilişkinin ardından ertesi gün hapı içtim. Yani imkansizin imkansızı gibi geliyor şuanBenımde dün 8.64 cıktı bugun yani 1 gün ara ile 25.50 olmus aderime daha iki gün var nasip inşAllah yükselir rabbim cümlemizin gönlüne göre versin testleri ik farklı hastahanede yaptırdım ama acaba fark edermi bilgisi olan varmı ??
Ama yükselmeye meyilli bir rakamBenimki de yazsam hikaye olur devlet Hastanesi'ne gittim idrar ve kan aldılar idrar makinesi sıkıntılı çıktı . Hastane yeni doktorda yeni bilemedim dedi olabilir olmayabilir belki makine bile bozuk olabilir dedi. 5 saat sonra özelden beta HCG verdim tekrar şimdi emin olmak için yine sonuç bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin ama üç cocugum var. Ki korunmasız ilişkinin ardından ertesi gün hapı içtim. Yani imkansizin imkansızı gibi geliyor şuan
Aaa sonucunuzu yazın mutlaka anladgm kadarı ile olursa beklenmeyen bi gebelik olacak ne diyim umarım rabbim gönlünüze göre verir bile isteye gebe kalmak nekadr mutluluk vericiyse bence istemeden hazır olmadan hamile kaldıgını ögrenmekte bir okadar zor evde idrar testi yaptınızmı neden şüphelenip kan verdinizBenimki de yazsam hikaye olur devlet Hastanesi'ne gittim idrar ve kan aldılar idrar makinesi sıkıntılı çıktı . Hastane yeni doktorda yeni bilemedim dedi olabilir olmayabilir belki makine bile bozuk olabilir dedi. 5 saat sonra özelden beta HCG verdim tekrar şimdi emin olmak için yine sonuç bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin ama üç cocugum var. Ki korunmasız ilişkinin ardından ertesi gün hapı içtim. Yani imkansizin imkansızı gibi geliyor şuan
Sanırım bana yazdınız asırı kasık agrım ve bel agrım var adet öncesi kasık agrısı yasamam normaldeAma yükselmeye meyilli bir rakam
Nasıl korunuyordunuz?Benimki de yazsam hikaye olur devlet Hastanesi'ne gittim idrar ve kan aldılar idrar makinesi sıkıntılı çıktı . Hastane yeni doktorda yeni bilemedim dedi olabilir olmayabilir belki makine bile bozuk olabilir dedi. 5 saat sonra özelden beta HCG verdim tekrar şimdi emin olmak için yine sonuç bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin ama üç cocugum var. Ki korunmasız ilişkinin ardından ertesi gün hapı içtim. Yani imkansizin imkansızı gibi geliyor şuan
6.40 olan değer icin yazdım sizin değer gayet güzel artmış iki gün sonra tekrarlayınSanırım bana yazdınız asırı kasık agrım ve bel agrım var adet öncesi kasık agrısı yasamam normalde
Umarım düşükle sonuclanmaz yine6.40 olan değer icin yazdım sizin değer gayet güzel artmış iki gün sonra tekrarlayın
Yok iyi düşün iyi olacak dikkat etUmarım düşükle sonuclanmaz yine
2.5 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bı ay ara vermek istedim rahatsizlandigimdan o dönem eşim kornuyordu fakat şüpheli olunca ertesi gün hapi kullandım Ella markasının çok kısa zaman içinde. Ve nerdeyse 1 aydır adetim gecikiyor en son 5 Eylül'de olmuştum.Nasıl korunuyordunuz?
Evet rabbim isteyen herkese nasip etsin. 2nc hastanede yaptirdigim beta HCG 8.56 çıktı artık cumartesi tekrar baktırırimAaa sonucunuzu yazın mutlaka anladgm kadarı ile olursa beklenmeyen bi gebelik olacak ne diyim umarım rabbim gönlünüze göre verir bile isteye gebe kalmak nekadr mutluluk vericiyse bence istemeden hazır olmadan hamile kaldıgını ögrenmekte bir okadar zor evde idrar testi yaptınızmı neden şüphelenip kan verdiniz
Bu arada dualarım seninle inşallah saglikli bı gebelik geçirirsin. Bildiğim kadariyla her gün katlanması gerekiyor. Sizde de güzel gözüküyor rakam :)Benımde dün 8.64 cıktı bugun yani 1 gün ara ile 25.50 olmus aderime daha iki gün var nasip inşAllah yükselir rabbim cümlemizin gönlüne göre versin testleri ik farklı hastahanede yaptırdım ama acaba fark edermi bilgisi olan varmı ??
Allah razı olsun bir tane oğlum var benimde ikiniciyi yaklaşık 1 yıldır istiyoruz bir düşük oldu bakalım buda saglıklı hayırlıysa nasipte varsa olur inşAllah olmazsada rabbimden gelene başım gözüm üstüneBu arada dualarım seninle inşallah saglikli bı gebelik geçirirsin. Bildiğim kadariyla her gün katlanması gerekiyor. Sizde de güzel gözüküyor rakam :)
Merhaba , sonucunuz ne oldu ?Merhaba kizlar. Beta hcg değerim 6.40 çıktı. Sınırda bi rakam bu durumda gebelik varmı yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?