Beta HCG

Admin9595

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
970
En iyi cevaplar
1
195
33
Benim bi arkadaşımın 16.5 çıkmış ve adetinin 9 günü yani 9 gün gecikti çok düşük diye düşünüyoruz normal mi

Benim bi arkadaşımın 16.5 çıkmış ve adetinin 9 günü yani 9 gün gecikti çok düşük diye düşünüyoruz normal mi
İki güne bir kan versin yükselürse normaldir.geç döllenme olabilir. Şahsen bende geç döllenme oldu inşallah hamiledir ve saglıkla ilerler

İki güne bir kan versin yükselürse normaldir.geç döllenme olabilir. Şahsen bende geç döllenme oldu inşallah hamiledir ve saglıkla ilerler
InşAllah bizde onu düşündük ama kimyasal gebelikten şüpheleniyoz

takip etmeden böyle karar vermek çok da iyi değil. Arkadaşların dediği gibi gec döllenme olabilir. iyice kontrollerini yaptırın herhangi bir sorun varsa doktor zaten ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir.

Benim adetimi 11 gün geçtikten sonra 73 idi geç döllenme olabiliyor. Umutsuzluğa kapılmasın arkadaşınız. İlk çıkan değerin bir önemi yok sonrakiler önemli 2 günde 1 kan verip artışına bakmalı ilk değere göre kimyasal gebelik denilenemez.

takip etmeden böyle karar vermek çok da iyi değil. Arkadaşların dediği gibi gec döllenme olabilir. iyice kontrollerini yaptırın herhangi bir sorun varsa doktor zaten ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir.
Kanaması var şu an

Kanaması var ve kasıklarıyla brli ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…