YaaaKimyasal da olabilir ☹
Kanamam yok, sadece karnım alt tarafı bazen ağrıyor ve mide bulantım ve afedersiniz ishal oluyor bazen. 48 saat dolmadan verdiğim için böyle az artmış gözükebilir miKimyasal da olabilir ☹
Yani tam iki kat olmayabilirdi ama bu çok çok az artma.Kanamam yok, sadece karnım alt tarafı bazen ağrıyor ve mide bulantım ve afedersiniz ishal oluyor bazen. 48 saat dolmadan verdiğim için böyle az artmış gözükebilir mi
Teşekkürler peki akşam tekrarlayalım mı sizce inşallah öyle değildir ya valla ben de dış gebelik mi acaba diye düşünmüştümYani tam iki kat olmayabilirdi ama bu çok çok az artma.beta takibine devam et bi yerden sonra düşüşe gecer kanama ile zaten kimyasalsa.
Yine iki gün sonra bakılsın bence.Teşekkürler peki akşam tekrarlayalım mı sizce inşallah öyle değildir ya valla ben de dış gebelik mi acaba diye düşünmüştüm
Merhaba dün akşam dayanamadım test yaptırdım 30. 50 çıktı bu defaYine iki gün sonra bakılsın bence.
Hepsi aynı yerde yapıldı di mi testlerin?Merhaba dün akşam dayanamadım test yaptırdım 30. 50 çıktı bu defa
Evet hepsi aynı yerde hastanede yapıldı ama aynı saat değil sonradan yükselme durumu olur mu daha yeni diye böyle olmuş olabilir mi sonuçlar çok korkuyorum dış gebelik olur diyeHepsi aynı yerde yapıldı di mi testlerin?
Öylemi diyorsunuz, dış gebelik olmasında. Peki adet mi olmam gerekiyor o zaman tam sıfırlandığındaDış gebelik olduğunu sanmıyorum, düşmeye başlamış. Kimyasal gibi duruyor
Birkaç güne olursunuz bence, olmazsanız yine beta verinÖylemi diyorsunuz, dış gebelik olmasında. Peki adet mi olmam gerekiyor o zaman tam sıfırlandığında
Tamam teşekkür ederimBirkaç güne olursunuz bence, olmazsanız yine beta verin
Merhaba hamıle mıydınız acaba. Degerlerıınız benimkine yakındaTamam teşekkür ederim
Merhaba kimyasal gebelik oldu değerlerim düştü regl oldumMerhaba hamıle mıydınız acaba. Degerlerıınız benimkine yakında
Hayırlısı. Hayırlısıyla tekrar olumlu olur ılerıkı aylardaMerhaba kimyasal gebelik oldu değerlerim düştü regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?