Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık adetimden 10 gün geçtikten sonra gittim çok küçük kese göründü. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar selam direk konuya giriyorum adetim beş gün gecikti test yaptım pozitif az önce kan testi sonucumu aldım oda pozitif değer 603 ne zaman gitsem kese gözükür sizce
Kızlar selam direk konuya giriyorum adetim beş gün gecikti test yaptım pozitif az önce kan testi sonucumu aldım oda pozitif değer 603 ne zaman gitsem kese gözükür
Benimde adetim 4 gun gecikip test yapmıştım deger 248di. 2 gun sonra sonra gel dedi. 2 gün sonra gittim 600dü. Ardindan 1 hafta sonra gel keseyi gorelm demisti. Keseyi gecen hafta gorduk cok şükür ve 5 haftalik dedi. Smdi pazartesi kalp atisima gidecegiz insallahKızlar selam direk konuya giriyorum adetim beş gün gecikti test yaptım pozitif az önce kan testi sonucumu aldım oda pozitif değer 603 ne zaman gitsem kese gözükür sizce
Çok teşekkür ederimYaklaşık adetimden 10 gün geçtikten sonra gittim çok küçük kese göründü. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Ayy hayırlısı olsun inşallahBenimde adetim 4 gun gecikip test yapmıştım deger 248di. 2 gun sonra sonra gel dedi. 2 gün sonra gittim 600dü. Ardindan 1 hafta sonra gel keseyi gorelm demisti. Keseyi gecen hafta gorduk cok şükür ve 5 haftalik dedi. Smdi pazartesi kalp atisima gidecegiz insallah
Yani sizde haftaya keseyi görürsünüz
Peki 600 değer kaç haftalık oluyor bu arada çok teşekkür ederimHayirli olsun öncelikleCanım kese genelde beta hcg 1500 lerde olduğunda gözükebiliyor. İnsandan insana değişebilir.
Çok teşekkür ederimDeğeriniz 3000 olursa ultrasonda görünür. Hayırlı olsun İnşaAllah![]()
Değer 750den yukarı olunca 4. Haftalık olmus oluyor üçüncü haftandasindir buyuk ihtimalle canımPeki 600 değer kaç haftalık oluyor bu arada çok teşekkür ederim![]()
Çok sağol canım birde sol kasığım ara ara kalp gibi atıyor sence neden olabilir ?Değer 750den yukarı olunca 4. Haftalık olmus oluyor üçüncü haftandasindir buyuk ihtimalle canım![]()
Merhaba benim de regl ima 5 gün varken gittim hcg 3.6 çıktı 2 gün sonra tekrar gittim 6.6 çıktı sizce gebemiyim?Yaklaşık adetimden 10 gün geçtikten sonra gittim çok küçük kese göründü. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Evet gözünüz aydın hayırlı olsun hamilesinizMerhaba benim de regl ima 5 gün varken gittim hcg 3.6 çıktı 2 gün sonra tekrar gittim 6.6 çıktı sizce gebemiyim?
İnşallah şuan reglima 1 gün var çok merak ediyorum sonucu ama heran regl olcak gibi ağrım var bu normal mi sizce?Evet gözünüz aydın hayırlı olsun hamilesiniz
Testi tekrarla bence canım çok yeni gibiMerhaba benim de regl ima 5 gün varken gittim hcg 3.6 çıktı 2 gün sonra tekrar gittim 6.6 çıktı sizce gebemiyim?
Evet normal ama beta değerinizi kontrol etmelisinizİnşallah şuan reglima 1 gün var çok merak ediyorum sonucu ama heran regl olcak gibi ağrım var bu normal mi sizce?
Testi tekrarlayın bence çıkan değer düşük umarım vardırİnşallah şuan reglima 1 gün var çok merak ediyorum sonucu ama heran regl olcak gibi ağrım var bu normal mi sizce?