Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bana da cok fazla geldi ikizmi ucuzmuKızlar 4 haftalık gebelikte beta HCG 9746.6 normal mi bana biraz fazla geldi![]()
Ayyy kime sorsam aynı şeyi söylüyorAy bana da cok fazla geldi ikizmi ucuzmu![]()
Doktor ne dedi ? Normali daha az olmali o yuzden garipAyyy kime sorsam aynı şeyi söylüyornormali kaç olmalı testi dün yaptırdım yarın 5 haftalık olacaz inşallah
Perşembe gideceğim bu kadar yüksek olunca acaba dış gebelik mi diye korktumDoktor ne dedi ? Normali daha az olmali o yuzden garip![]()
Tam emin olamamakla birlikte dis gebelikte beta bu kadar yuksek olmaz diye dusunuyorum amaPerşembe gideceğim bu kadar yüksek olunca acaba dış gebelik mi diye korktum
3+5 de 122 idi benim. 4 de 369 du. Baya yüksek. Acaba 4 haftalık değil daha erken mi kaldınız hamile? Ya da ikizKızlar 4 haftalık gebelikte beta HCG 9746.6 normal mi bana biraz fazla geldi![]()
Demi bana da öyle geliyorTam emin olamamakla birlikte dis gebelikte beta bu kadar yuksek olmaz diye dusunuyorum ama
Yok sadece 1 kez ilişki yaşayabildik oda 12. Günde eşim görevdeydi3+5 de 122 idi benim. 4 de 369 du. Baya yüksek. Acaba 4 haftalık değil daha erken mi kaldınız hamile? Ya da ikiz![]()
Maşallah geç döllenmeleri biliyorum da sizinki baya erken döllenme![]()
Ailenizde ikiz besiz varmiYok sadece 1 kez ilişki yaşayabildik oda 12. Günde eşim görevdeydi
İkiz olabilir benceYok sadece 1 kez ilişki yaşayabildik oda 12. Günde eşim görevdeydi
HayırAilenizde ikiz besiz varmi
Bizim 3 yıldır olmuyordu bebek bu resmen mucize Rabbime bin şükürİkiz olabilir bence
12. Gün yumurtlama günümdü 1 kez oldu3+5 de 122 idi benim. 4 de 369 du. Baya yüksek. Acaba 4 haftalık değil daha erken mi kaldınız hamile? Ya da ikiz![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBizim 3 yıldır olmuyordu bebek bu resmen mucize Rabbime bin şükür
Bende aynı şekilde hamile kaldım12. Gün yumurtlama günümdü 1 kez oldu![]()
Merhabalar benım bugun adet gunum ama adet olmadım sadcee leke leke kahverengi akinti oldu ıkı damlada kan geldı sonra gelmedı normalde boyle hıc olmazdı kasıklarım cok kotu agrıyo mıdemde bulandı kustum bas dönmesi asırı bas agrımasıda oldu hastaneye gıttım hıc bısey cıkmadı ve kadın doguma gıt dedı lutfen cvp neden böyle oluyorAy bana da cok fazla geldi ikizmi ucuzmu![]()
Cok degisik ya