Beta hcg

Snsatln

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
23
4
1
29
Beta hcg si 0.200 lerde olup hamile kalan olan varmı hiç

Özel günüme 3 gün var dün dayanamayıp kan testi yaptırdım beta HCG 2.0 değer belirsiz yazıyor bu durumla karşılaşan vaat mı

Özel günüme 3 gün var dün dayanamayıp kan testi yaptırdım beta HCG 2.0 değer belirsiz yazıyor bu durumla karşılaşan vaat mı
Gebelik olsa adetten 3 gün önce kanda çıkardı diye düşünüyorum. Adet tarihi geçince bidaha test yaptırın bence.

Gebelik olsa adetten 3 gün önce kanda çıkardı diye düşünüyorum. Adet tarihi geçince bidaha test yaptırın bence.
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba
Merhaba, 48 gün çok ciddi bir süre hamile olsaydınız çıkardı bence. İlişki tarihi değil de son regl tarihinizin başlangıcı önemli o tarihten kaç gün sonra test yaptırdınız ?

Merhaba, 48 gün çok ciddi bir süre hamile olsaydınız çıkardı bence. İlişki tarihi değil de son regl tarihinizin başlangıcı önemli o tarihten kaç gün sonra test yaptırdınız ?
Doktor tarlusal yazdı üstüne adet oldim ama üstüme görme olabilir die düşündüm adet bittikten bir hafta sonra yaptım negatif çıktı dahada yapmadım

Merhaba kızlar adetim 1 gün gecikince test yaptım ikinci çizgi gözle görülür silik çıktı 3. Günüm daha adetim gelmedi kan vermeye giidm dedim adet kanaması gibi yoğun kanamam geldi beta hcg 5.21 çıktı sizce demek oluyor referans aralıgı 0-1 yazıyor

5 in üzerinde olunca hamile diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…