- 9 Aralık 2021
- 64
- 24
- 3
- Konu Sahibi PEMBEKIZ3262
Adetten 6 gün önce kanda gebelik testime baktırdım negatif çıktı olsaydı çıkardı değil mi yoksa erken mi davrandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet erken sonuç değişebilirAdetten 6 gün önce kanda gebelik testime baktırdım negatif çıktı olsaydı çıkardı değil mi yoksa erken mi davrandım
Bu ay biraz ümitliydim çok da tecrübesizim öyle mi diyorsunuzEvet erken sonuç değişebilir
Adetiniz geçince test yapın daha doğru sonuç alırsınız.umarim izdr.Bu ay biraz ümitliydim çok da tecrübesizim öyle mi diyorsunuz
sağolun Teşekkür ederimAdetiniz geçince test yapın daha doğru sonuç alırsınız.umarim izdr.
Son birliktelikten kaç gün sonra kan verdinizAdetten 6 gün önce kanda gebelik testime baktırdım negatif çıktı olsaydı çıkardı değil mi yoksa erken mi davrandım
Onu hatırlamıyorum ama yumurtalama haftamı değerlendirdik üzerinden yaklaşık 8-9 gün geçtiSon birliktelikten kaç gün sonra kan verdiniz
En az 11-12 gün geçtiyse çıkan sonuç değişmez ama daha önce kan verdiyseniz pozitife donme ihtimali var . Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun yumurtlama gününüOnu hatırlamıyorum ama yumurtalama haftamı değerlendirdik üzerinden yaklaşık 8-9 gün geçti
İnşallah öyledir canımErken yaptırmışsınız geç döllenme olabilir,anca gebelik hormonu kanda yükseliyor olabilir. Siz yine dikkatli davranıp adet gününüz bir kaç gün geçince yaptırın daha kesin sonuç olur
hEn az 11-12 gün geçtiyse çıkan sonuç değişmez ama daha önce kan verdiyseniz pozitife donme ihtimali var . Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun yumurtlama gününü
yok canım telefonda uygulama var bende az çok kendimden anlıyorum telefondaki göre söyledim sanaEn az 11-12 gün geçtiyse çıkan sonuç değişmez ama daha önce kan verdiyseniz pozitife donme ihtimali var . Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun yumurtlama gününü
Ben olsam beklerdim. Benim adet oncesi negatif cikip sonrasinda pozitife donen tecrubem var. yalniz adetten kac gun once yaptirmistim testi onu hatirlamiyorum.Adetten 6 gün önce kanda gebelik testime baktırdım negatif çıktı olsaydı çıkardı değil mi yoksa erken mi davrandım
Tam 6 gün önce doktora farklı bir şikayetim vardı o yüzden gittim hazır gitmişken birde betaya da baktırıyım dedim aslındaBen olsam beklerdim. Benim adet oncesi negatif cikip sonrasinda pozitife donen tecrubem var. yalniz adetten kac gun once yaptirmistim testi onu hatirlamiyorum.
yok canım telefonda uygulama var bende az çok kendimden anlıyorum telefondaki göre söyledim sana