Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar , bugün doktora gittim , kese gözükmedi 5 haftalık erken dedi değerin 4000-5000 olmasi gerekiyormuş, sizlerde nasıl oldu acaba

arkadaşlar merhaba, benim beta hcg değerim adete 4 gün kala 40,21 çıktı. acil servise akıntım var diye kontrol amaçlı gittim idrarda enfeksiyon çıktı. gitmişken beta hcg değerime de baktırayım dedim doktor şuan hamile olabilirsin ya da hamile değilsindir değerin sınırda dedi. böyle bir şeyle karşılaşan var mı ? şimdiden teşekkürler

arkadaşlar merhaba, benim beta hcg değerim adete 4 gün kala 40,21 çıktı. acil servise akıntım var diye kontrol amaçlı gittim idrarda enfeksiyon çıktı. gitmişken beta hcg değerime de baktırayım dedim doktor şuan hamile olabilirsin ya da hamile değilsindir değerin sınırda dedi. böyle bir şeyle karşılaşan var mı ? şimdiden teşekkürler
hamilesin sadece 2 güne 1 beta hgc ver değerin artması lazım erken teşhis belki doktor hemen umutlandırmak istememiştir aile hekimliğinde ver hormanlarına ve değerlerinde bakıyorlar

Aa öyle mi farklı hastanede verecektim mecbur öyle yapacağım ilk gittiğim yer özeldi bugn devlete gideceğim

sonuç öğrendiniz mi
Dediğim gün yani ptesi akşam acil de kan verdim gece 12 gibi beta 200 çıktı. acildeki bayan doktor hamilesiniz kadın doğumdan randevu aldın dedi. biz de ona istinaden dün kadın doğuma randevu aldım ve gittim. Doktor şuan adetiniz gecikmemiş çok erken her şey için dedi ultrasonda öylesine baktı şuan kese görünmez dedi. Belki adetinizle söküp atılır dedi moralimizi bozdu. şuan için adetin gecikmesini bekliyorum. bugun olmam gerekiyor normal şartlarda dün kahverngi akntı geliyordu. bu sabahta çok çok açık renk kan gibi geldi. doktorun dediği gibi adetle vs sökülebilir demekki. özetle hiç birşey anlamadım bu durumla karşılasan var mı :( adetinden önce öğrenip hamile kalan var mı ? bnm gibi kahverengi akıntı ve hafif kan gibi bişy gelen var mı :(

Arkadaslar merhaba gecen hafta 5 haftalik beta degerim 1016.0 idi. Şuan tam 6+0 hastalığım degerim 7351.0 , sizce nasıl

Back
X