- 20 Nisan 2022
- 14
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi BrcVlkn34brc
Arkadaslar merhaba , sağlık ocağında beta hcg testi yaptridm değer 1016.0 çıktı 5 haftalık sizce normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal canım 2 gün sonra tekrar yaptır 2 kat artmış mı diye bak sonra da doktora kese görmeyeArkadaslar merhaba , sağlık ocağında beta hcg testi yaptridm değer 1016.0 çıktı 5 haftalık sizce normal mi
Beklenen adet tarihin ne zaman vajinal görünmesi için beta 1500 üstü olması gerek diye biliyorum.Bugün gitsem gözükmez mi
sağlıkla gelsin cuma gidersen görünür bence :)12 sindeydi olmadim 8 gün gecikti ,
Sağol canım Allah razi olsunsağlıkla gelsin cuma gidersen görünür bence :)
hamilesin sadece 2 güne 1 beta hgc ver değerin artması lazım erken teşhis belki doktor hemen umutlandırmak istememiştir aile hekimliğinde ver hormanlarına ve değerlerinde bakıyorlararkadaşlar merhaba, benim beta hcg değerim adete 4 gün kala 40,21 çıktı. acil servise akıntım var diye kontrol amaçlı gittim idrarda enfeksiyon çıktı. gitmişken beta hcg değerime de baktırayım dedim doktor şuan hamile olabilirsin ya da hamile değilsindir değerin sınırda dedi. böyle bir şeyle karşılaşan var mı ? şimdiden teşekkürler
aynı yerde verin makineden makineye fark eder sonuc Allahım hayırlısını versin.Umarım dediğiniz gibidir bu akşam acilde test isteyeceğim
sonuç öğrendiniz miAa öyle mi farklı hastanede verecektim mecbur öyle yapacağım ilk gittiğim yer özeldi bugn devlete gideceğim
sonuç öğrendiniz mi
Dediğim gün yani ptesi akşam acil de kan verdim gece 12 gibi beta 200 çıktı. acildeki bayan doktor hamilesiniz kadın doğumdan randevu aldın dedi. biz de ona istinaden dün kadın doğuma randevu aldım ve gittim. Doktor şuan adetiniz gecikmemiş çok erken her şey için dedi ultrasonda öylesine baktı şuan kese görünmez dedi. Belki adetinizle söküp atılır dedi moralimizi bozdu. şuan için adetin gecikmesini bekliyorum. bugun olmam gerekiyor normal şartlarda dün kahverngi akntı geliyordu. bu sabahta çok çok açık renk kan gibi geldi. doktorun dediği gibi adetle vs sökülebilir demekki. özetle hiç birşey anlamadım bu durumla karşılasan var mısonuç öğrendiniz mi
güzel sonucunuzArkadaslar merhaba gecen hafta 5 haftalik beta degerim 1016.0 idi. Şuan tam 6+0 hastalığım degerim 7351.0 , sizce nasıl
İlk hamileligim ve hiçbirşey bilmiyorum , içim rahatladı sağolungüzel sonucunuz