- 15 Mart 2022
- 155
- 104
- 18
- 24
- Konu Sahibi Sevdeecikkk
-
Tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah.
Tesekkür ederim canım saolasın darısı isteyen herkesin başınaTebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah.
Tesekkür ederim canım saolasın darısı isteyen herkesin başına
hamilesin maşşalahhh
Allahım tez zamanda herkese nasip etsinTebrik ederim hamilesiniz insallah saģlıkla kavuşun
Tebrik ederim . Adetinize ne kadar vardı acaba testleri yaptırdığınızda
adete 1 gün kala kan verdim. Sonra adet 2 gün gecikti tekrar verdim bugün yine verdim 75,1 olmusTebrik ederim . Adetinize ne kadar vardı acaba testleri yaptırdığınızda
Yükselir canım. Tekrar kan ver. Benim ki daha azdı yükseldiKızlar bende aynı durumu yaşıyorum adetime 5 gün var ama dayanamayıp test yaptım çift çizgi çıkıyor hcg yaptırdım 6.4 çıktı daha yükselir mi acaba
Sizin ne kadarla başladı acaba kan verdim bugün yetişmedi yarına kaldı artıkYükselir canım. Tekrar kan ver. Benim ki daha azdı yükseldi
4.64 Dü ilk. 2 gün sonra tekrar kan verdim 27,66 cıktı. Bugün tekrar verdim 75,1 olmusSizin ne kadarla başladı acaba kan verdim bugün yetişmedi yarına kaldı artık
Maşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun benim değerlerim düşmüş hasta oldum4.64 Dü ilk. 2 gün sonra tekrar kan verdim 27,66 cıktı. Bugün tekrar verdim 75,1 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?