Beta hcg

Hemsireniz01

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
48
18
18
29
Arkadaşlar bir sorum olacaktı SAT 31 mayıstı ve ovülasyon takibiyle hamile kalmaya çalıştım fakat 16 haziran yumurta çatlama günümdü ve bütün yumurtlama günlerimde ilişki oldu bel ağrısı göğüs ağrısı ve yumurtlamadan sonra çok fazla beyaz akıntım var fakat bugun adetime 9 gün kala betama baktırdım 0.3 çıktı testi tekrar etmem gerekirmi yoksa olsaydı şimdiye çıkarmıydı

7 gün bile olmamış yumurtlama kan testi için niye bu kdr erken veriyim gecikmehi beklesen olmaz mı yumurta döllenme yerleşme kana geçmesi zaten 16 gün suruyo yumurta olur olmaz kan vermeye başlamışsın bu kdr kendini harap etme bence gecikmeyi bekle

Yumurta çatlayalı 5 gün mü oldu yoksa ben mi yanlış anladım :) 5 günde nasıl döllenecek bu yumurtalar valla anlamadım :) Çok çok çok erken. Adetiniz geçince test yapın hayal kırıklığını aza indirmek için.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Kuzu bnde onu anlamadım 5 gün olmamış henüz heralde 5 günde çocuk oluyor yerlesiyor sanılıyor şaşırıyorum bazen gördükçe böyle seyleri

Kuzu bnde onu anlamadım 5 gün olmamış henüz heralde 5 günde çocuk oluyor yerlesiyor sanılıyor şaşırıyorum bazen gördükçe böyle seyleri
Yani bizde geçtik o yollardan elbette ama genede azıcık da olsa mantıklı davranmak önemliymiş ben önceki streslerimden,üzüntülerimden epey ders aldım çünkü:)

Yani bizde geçtik o yollardan elbette ama genede azıcık da olsa mantıklı davranmak önemliymiş ben önceki streslerimden,üzüntülerimden epey ders aldım çünkü:)
Bnde aldım baya ders 4 sene boyunca. Şükürler olsun hepsini bıraktıktan sonra nasıl oldu elbette öyle tamam anliyoz onu ama bu kdr erkenninde erkeni düşünmesi araştırması gerekiyor doktor bile diyo gecikme bekleyin diye bir hafta 10 gün diye

Çok teşekkür ederim ne bileyiiim belki döllenmiştir dedim

Ama 2 haftalık gebelik kanda çıkar diyorlaar o nasıl oluyor o zamaan benim şuan son adet dönemime göre 3 haftalık olması lazım eğer varsa tabi

Evet ama döllenme olunca kanda çıkar yazıyor ayın 16 sında yumurtlama çatlama günümse 36 saatte döllenebilir yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…