Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevabınız içinÇok çok erken yapmıssınız, adetiniz geçerse tekrar denersiniz.
Çok erken gerçekten benimde 7 gün var sabırsızlanıyorum artıkMerhaba arkadaşlar ben daha yeni üyeyim adetime daha 8 gün var beta hcg 0.818 çıktı negatif ama birkaç gün sonra tekrar yaptır dediler umut varmı sizce
Beklemek çok zor günler geçmiyorÇok erken gerçekten benimde 7 gün var sabırsızlanıyorum artık![]()
Sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bakalımBeklemek çok zor günler geçmiyor![]()
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızSabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bakalım![]()
Gebelik testi içinde çok erken ama işte sabırsızlık bizimkiBenim adetten 5 gün sonra 633du. Siz düşünün. Daha çok erken...
Ben cesaret edip yapamadım ilk geçtiği günler bile. Belki usuttum dedim ondan gecikti diyeGebelik testi içinde çok erken ama işte sabırsızlık bizimki![]()
Planlı olunca diğer aylar da başarısız olunca insan hemen öğrenmek istiyor galibaBen cesaret edip yapamadım ilk geçtiği günler bile. Belki usuttum dedim ondan gecikti diye
Aynen benim de planlıydi fakat kafaya takmazsan tutuyor bence.Planlı olunca diğer aylar da başarısız olunca insan hemen öğrenmek istiyor galiba
Aynen benim de planlıydi fakat kafaya takmazsan tutuyor bence.Evet psikoloji çok önemli bende bu ay
Evet geçen ay kendime söz vermiştim de tutamadım sözümüAynen benim de planlıydi fakat kafaya takmazsan tutuyor bence.
Benim adetten 5 gün sonra 633du. Siz düşünün. Daha çok erken.
Evet çok erken ama dayanamadım belirtiler oluncaBenim adetten 5 gün sonra 633du. Siz düşünün. Daha çok erken...