Daha çok küçük keseyi göremezsiniz 5. Haftadan sonra görürsünüz ama son adet tarihinize Göre hesaplayabilirsiniz kaç haftalık olduğunu nette hamilelik haftası hesaplama yazın sağlıkla kucağınıza alırsınız insallahKızlar beta hcgm 196.84 çıktı normalmi pazartesi kontrole gidicem keseyi görürmüyüz kaç haftalıktır tahminen
Çok teşekür ederim amin hesapladık 5 haftalık çıkıyodu ama beta bu seviyede çıkınca düşündürdüDaha çok küçük keseyi göremezsiniz 5. Haftadan sonra görürsünüz ama son adet tarihinize Göre hesaplayabilirsiniz kaç haftalık olduğunu nette hamilelik haftası hesaplama yazın sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Yok yok normal sadce iki gün sonrasinda tekrar kan verip artışa bakman lazim iki günde iki kat artması lazımÇok teşekür ederim amin hesapladık 5 haftalık çıkıyodu ama beta bu seviyede çıkınca düşündürdü
Sağlık ocağında 2 günde 1 kan testi verebilirsiniz beta ortalama 1500 olduğunda kese net gözükür.Çok teşekür ederim amin hesapladık 5 haftalık çıkıyodu ama beta bu seviyede çıkınca düşündürdü
Pazartesi tekrardan ozaman kan vermeye gideyim net olsun inşallah yükselmiştirYok yok normal sadce iki gün sonrasinda tekrar kan verip artışa bakman lazim iki günde iki kat artması lazım
Canım bende 5+6 da gittim. Kese göründü ve doktor 5 haftalık bir kese var. Daha çok küçük olduğu için ölçmüyorum dedi. Hesaplama yaptı ve eylülün 19 unda görülmesi ve kalp atışının duyulması lazım dedi. Bende 7. Haftaya girdim ama hala doktorla görüşmediğim için stres içerisindeyimBen hiç kan vermedim. Direk ultrasondan baktim. Kesen var ama bebek yok denildi sizce Normal mi? 5+6 da batırdım. Bugunde 6 haftalığız
Aynı ilerliyoruz seninle. Bnde 19 u iple çekiyorumCanım bende 5+6 da gittim. Kese göründü ve doktor 5 haftalık bir kese var. Daha çok küçük olduğu için ölçmüyorum dedi. Hesaplama yaptı ve eylülün 19 unda görülmesi ve kalp atışının duyulması lazım dedi. Bende 7. Haftaya girdim ama hala doktorla görüşmediğim için stres içerisindeyim
Ay canım inşallah aynı gün hayırlı haberi birbirimize veririz. Çok heyecanlı ve bir o kadar da stresli günlermişAynı ilerliyoruz seninle. Bnde 19 u iple çekiyorumhayirlo guzel sonuçlar almak nasip olsun bize
Aynen bnde sevindim. Tabiki Haberleşiriz CanımmAy canım inşallah aynı gün hayırlı haberi birbirimize veririz. Çok heyecanlı ve bir o kadar da stresli günlermişAma benimle aynı birine denk gelmek mutlu etti
Canimm Ben dayanamayıp perşembe günü randevu aldim gittim. Cok şükür kalp atışını duydum. Darisi sana insAllah.Ay canım inşallah aynı gün hayırlı haberi birbirimize veririz. Çok heyecanlı ve bir o kadar da stresli günlermişAma benimle aynı birine denk gelmek mutlu etti
Senin adına çok sevindim canım. Benimde gece yatış verildi acilde geçirdim. Dün kanamam başladı. Hemen doktora geldik. Bebeğin sağlıklı olduğu haftasıyla uyumlu olduğu ve kalp atışının olduğunu söyledi doktor ve progestan iğne vurdu. Çok şükür buna sevindim ama böyle öğrenmek biraz üzdü. Bugün öğlen verilecekmiş çıkışım. Kan uyuşmazlığı olduğu için iğne vurulacakmış.Canimm Ben dayanamayıp perşembe günü randevu aldim gittim. Cok şükür kalp atışını duydum. Darisi sana insAllah.
Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun Canim. Rabbim bidaha göstermeisn. Ayrica Hayirli Olsun. Çokta sevindim yaaSenin adına çok sevindim canım. Benimde gece yatış verildi acilde geçirdim. Dün kanamam başladı. Hemen doktora geldik. Bebeğin sağlıklı olduğu haftasıyla uyumlu olduğu ve kalp atışının olduğunu söyledi doktor ve progestan iğne vurdu. Çok şükür buna sevindim ama böyle öğrenmek biraz üzdü. Bugün öğlen verilecekmiş çıkışım. Kan uyuşmazlığı olduğu için iğne vurulacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?