Beta hcg

aysgl_12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
3
0
1
23
Kızlar ben hastanede beta hcg testine baktırdım 0.233 çıktı sizce yükselme ihtimali var mı normalde hamile olmayan kadınlarda 0.01 çıkıyordu genelde bendede öyle çıkıyordu da böyle olunca merak ettim böyle bir durum yaşayan var mı sonradan yükselen oldumu

Gebelik yok sizde olsaydı zaten 5 üzeri çıkardı
Yükselmesi adetinize bağlı gecikti mi ya da siz bu testi ne zaman verdiniz adetiniz gecikmeden önce mi verdiniz

Kızlar adetim bitince doktor rutin test istedi 0.5 ve 0.100 çıktı bu ay adetim 10 gün gecikti az kaanamalı oldu sizce tekrar test yapayım mı

Benim de adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım silik çıktı sonra kan testine gittim acil de kan testi verdim 122.36 çıktı doktor hamilelik gözüküyor ama kesin değil dedi içime kurt düşürdü sizce hamile miyimdir

O doktora bir daha gitme bence. 5 üstü hamilelik vardır. Ben 73 le öğrenmiştim. Çok daha düşükle öğrenende var. Neye dayanarak bunu söylüyor anlamadım. Önemli olan düzgün şekilde artması

O doktora bir daha gitme bence. 5 üstü hamilelik vardır. Ben 73 le öğrenmiştim. Çok daha düşükle öğrenende var. Neye dayanarak bunu söylüyor anlamadım. Önemli olan düzgün şekilde artması

Doktorlar şöyle düşünüyor benim 6000 çıktı ama hamilesin bile demedi. Dedi ki betan iyi ama buna hamilelik dememiz için keseyi ve kalp atışını görmeliyiz. Bu seneple kesin değil diyorlar. Artık düşükler vs çok olduğu için umutlandırmıyor devlet doktorları

Düşükte olsa kimyasalda olsa kürtajda olması gerekse bu sonuç şu an hamile olduğunu gösterir. Doktorların hastayı üzmemek için dediğini sanmıyorum. Kimyasal gebelikte yaşasa bi insan bunu bilmeli bence. Ki bi sorun varsa tedavi olsun diye

İçimi rahatlattiniz teşekkür ederim zaten acil doktatlari genel de başından atma derdin de de insan yine de şüpheleniyor

kızlar ben de ilişkiden sonra adet oldum 8 gün sürdü ardından da kanda gebelik testi yaptırdım 1,20 çıktı sonradan yükselme gibi bir ihtimal var mı tekrarlamaya gerek var mı

kızlar ben de ilişkiden sonra adet oldum 8 gün sürdü ardından da kanda gebelik testi yaptırdım 1,20 çıktı sonradan yükselme gibi bir ihtimal var mı tekrarlamaya gerek var mı
ilişkinin üstünden 27 gün geçti bu arada sonra da tekrar birleşme olmadı

Adet olmuşsun adetten sonra da kan verip negatif sonuç almışsın daha hala nasıl hamile olabileceğini düşünüyosun ki

Adet olmuşsun adetten sonra da kan verip negatif sonuç almışsın daha hala nasıl hamile olabileceğini düşünüyosun ki
doğru haklısınız ama sonradan yükselme olabilir mi diye korkuyorum İnternetten baktığım da gebelik yeni başlıyor olabilir diyo ama ben ilişkiden 27 gün sonra kan testi yaptırdım

doğru haklısınız ama sonradan yükselme olabilir mi diye korkuyorum İnternetten baktığım da gebelik yeni başlıyor olabilir diyo ama ben ilişkiden 27 gün sonra kan testi yaptırdım
Yumurtlamadan 10 12 gün sonra kanda kesin sonuç çıkıyor 27 gün sonrası zaten varsa çıkmaması imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…