Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5in altındaki değer negatif sayılıyor ama şüpheli bir değer çıkmış 2 gün sonra tekrar baktırın bence yükselebilirKızlar merhaba adetime 2 gün var beta hcg değerim bugün 0,69 çıktı varmı böyle olan ?
Merhaba canım seni üzmek istemem ama Negatif 2 gün kala bu değer yükselmez ben çok gördüm 4 gün kala 7 gün kala 2.30 değerimin çıktığını ama günüm gelince adet oldum yükselmemişti rabbim en kısa zamanda isteğine kavuştursun inşallahKızlar merhaba adetime 2 gün var beta hcg değerim bugün 0,69 çıktı varmı böyle olan ?
Amin inşallahMerhaba canım seni üzmek istemem ama Negatif 2 gün kala bu değer yükselmez ben çok gördüm 4 gün kala 7 gün kala 2.30 değerimin çıktığını ama günüm gelince adet oldum yükselmemişti rabbim en kısa zamanda isteğine kavuştursun inşallah![]()
Merhaba canım seni üzmek istemem ama Negatif 2 gün kala bu değer yükselmez ben çok gördüm 4 gün kala 7 gün kala 2.30 değerimin çıktığını ama günüm gelince adet oldum yükselmemişti rabbim en kısa zamanda isteğine kavuştursun inşallah![]()
Merhaba canım seni üzmek istemem ama Negatif 2 gün kala bu değer yükselmez ben çok gördüm 4 gün kala 7 gün kala 2.30 değerimin çıktığını ama günüm gelince adet oldum yükselmemişti rabbim en kısa zamanda isteğine kavuştursun inşallah![]()
Canım o değerle mi çıktı bu test markası ne ?
5in altındaki değer negatif sayılıyor ama şüpheli bir değer çıkmış 2 gün sonra tekrar baktırın bence yükselebildeğeri böy
Evet doktor da gel dedi adetin gecikince ben çok tahlil yaptım değerim hiçbir zaman öyle çıkmamıştı işin garip kısmı ben adet olmaya yakım göğüslerim çok agrır sivilcem olur bu ay hiç böyle ne göğüs agrım nede adete dair sadece arada karnım agrıyor o agrı anlık gelip gidiyor uyku birazda halsizlik var inşallah vardır bana dua edin pazartesi gidip kan vereyim bakayım5in altındaki değer negatif sayılıyor ama şüpheli bir değer çıkmış 2 gün sonra tekrar baktırın bence yükselebilir
Normalde o değerle çizgi çıkmaz canım test hatali zannedersemHatırlamıyorum pembe paketti ama 2 saat sonra yine yaptım negatif
Bilmiyorum canım bende şaşkınım en iyisi adetin beklemekNormalde o değerle çizgi çıkmaz canım test hatali zannedersem![]()