Beta hcg

peri6546

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2022
8
0
1
25
Kızlar merhaba adetime 2 gün var beta hcg değerim bugün 0,69 çıktı varmı böyle olan ?

Kızlar merhaba adetime 2 gün var beta hcg değerim bugün 0,69 çıktı varmı böyle olan ?
Merhaba canım seni üzmek istemem ama Negatif 2 gün kala bu değer yükselmez ben çok gördüm 4 gün kala 7 gün kala 2.30 değerimin çıktığını ama günüm gelince adet oldum yükselmemişti rabbim en kısa zamanda isteğine kavuştursun inşallah 🤲

Merhaba canım seni üzmek istemem ama Negatif 2 gün kala bu değer yükselmez ben çok gördüm 4 gün kala 7 gün kala 2.30 değerimin çıktığını ama günüm gelince adet oldum yükselmemişti rabbim en kısa zamanda isteğine kavuştursun inşallah 🤲
Amin inşallah

2F1DED72-198C-49A1-9E2F-BBF4CBFB36C2.webp

5in altındaki değer negatif sayılıyor ama şüpheli bir değer çıkmış 2 gün sonra tekrar baktırın bence yükselebildeğeri böy
5in altındaki değer negatif sayılıyor ama şüpheli bir değer çıkmış 2 gün sonra tekrar baktırın bence yükselebilir
Evet doktor da gel dedi adetin gecikince ben çok tahlil yaptım değerim hiçbir zaman öyle çıkmamıştı işin garip kısmı ben adet olmaya yakım göğüslerim çok agrır sivilcem olur bu ay hiç böyle ne göğüs agrım nede adete dair sadece arada karnım agrıyor o agrı anlık gelip gidiyor uyku birazda halsizlik var inşallah vardır bana dua edin pazartesi gidip kan vereyim bakayım

Merhaba referans aralığı mi hamileliği belirliyor ben her kan testi yaptığımda sonucumda 0-10 çıkıyordu perşembe günü yaptığım kan sonucunda 0-5,3 çıkmış

Back
X