BETA HCG?

maybenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
13
3
1
27
Merhaba arkadaşlar . Beta hcg cuma 65 pazar yani iki gün sonra 290 çıktı . Keseyi kaç gün sonra görürüm sizce ?

Arkadaşlar merhabalar,adetime üç gün kala beta HCG değerim 52.98 çıktı pozitif yazıyor yanında doktorumu aradım iki gün sonra tekrar yaptır dedi korkuyorum ya umarım yükselir inanamıyorum bir türlü hamile olduğuma değer çok mu düşük ki

Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir 😞

Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir 😞
Gayet iyi 2 günde değerin 2 katına çıkması sağlıklı olduğunun göstergesi.

Yani benimde cuma 34 başladım 3 gün sonra 187 oldu doktor. Bana normal dedi iki güne bir ikikatina cikacakmis

Back
X