Beta hcg

Nur banu2442

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
196
59
48
27
Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim adetim 7 gün gecikti 5. Günü beta verdim 583 çıktı nasıl sizce yarın hem beta vericem hemde hastaneye gitcem fakat içim içime sığmıyor içim sıkılıyor resmen lütfen cvp verirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim adetim 7 gün gecikti 5. Günü beta verdim 583 çıktı nasıl sizce yarın hem beta vericem hemde hastaneye gitcem fakat içim içime sığmıyor içim sıkılıyor resmen lütfen cvp verirseniz sevinirim
Öncelikle hayırlı olsun, tebrikler..
Önemli olan 2 güne artış 2 katı artmalı, zaten doktora gittiğinizde sizi yönlendirecektir..

Öncelikle hayırlı olsun, tebrikler..
Önemli olan 2 güne artış 2 katı artmalı, zaten doktora gittiğinizde sizi yönlendirecektir..
İşte sanki vakit geçmiyor tuhaf bir şekilde içim o kadar sıkılıyor ki anlatamam artık burdan yazanları okumaktan psikolojiyi bozdum

Degerin gayet guzel bida verdiginde katlanmis olacak buyuk ihtimalla saglicakla al kucagina🧿

Ay inşallah rabbim ağzından duysun bunları duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam şuan öyle büyük bir sımımtıdayım ki anlatamam
Su an stresten uzak olmalisin beynini rahatlat. Bebisin seninle. Uc gun gecikmeyle 85 cikmisti benim. Simdi kizim yanimda ,1 yasinda cok sukur🤲 birde bnde kan verdim bekliyorum sonucunu 😃

İşte sanki vakit geçmiyor tuhaf bir şekilde içim o kadar sıkılıyor ki anlatamam artık burdan yazanları okumaktan psikolojiyi bozdum
Gebesiniz, stres yapılacak birşey yok..
Rahat olun 2 güne 1 kan testleriniz yapılıp değerlendirilir sağlıklı olup olmadığını söyler doktorunuz..
Bundan sonraki süreç doktorunuz ve sizde ..
Piskoloji bozulacak birşeyde yok değeriniz düşük değil neden bu kadar taktınız ?
12 ile öğrenen 5 ile öğrenen kadınlar var ..

Gebesiniz, stres yapılacak birşey yok..
Rahat olun 2 güne 1 kan testleriniz yapılıp değerlendirilir sağlıklı olup olmadığını söyler doktorunuz..
Bundan sonraki süreç doktorunuz ve sizde ..
Piskoloji bozulacak birşeyde yok değeriniz düşük değil neden bu kadar taktınız ?
12 ile öğrenen 5 ile öğrenen kadınlar var ..
Çünkü okuduğum her yazıda kimyasal gebelik dış gebelik vs yazıyordu onları okudukça sanki evim bile beni sıkmaya başladı inan

Acaba 85 mi normal benm değerim mi normal milletin ki o zamanlarda düşğk çıkmış
Yani ben o dusuk degerle ogrendim su an yanimda bebegim senin degerin gayet yuksek kendini bukadar stres yapacagin hicbir durum yok. Heyecanini cok iyi anliyorum ama sakinlesmen lazim. Yarin guzel haberler alacaksin insaAllah

Çünkü okuduğum her yazıda kimyasal gebelik dış gebelik vs yazıyordu onları okudukça sanki evim bile beni sıkmaya başladı inan
Araştırmayın, araştırma yaptıkça aklınız karışıp daha çok stres yapacaksınız..
Rahat olun ..
Bu ihtimalleri görmek için 2 güne 1 kan testini görmen lazım 2 katı artıyor mu ?
Bu ihtimaller her kadın için geçerli o yüzden iyi düşünün iyi olsun pozitif olun..

Araştırmayın, araştırma yaptıkça aklınız karışıp daha çok stres yapacaksınız..
Rahat olun ..
Bu ihtimalleri görmek için 2 güne 1 kan testini görmen lazım 2 katı artıyor mu ?
Bu ihtimaller her kadın için geçerli o yüzden iyi düşünün iyi olsun pozitif olun..
Allah razı olsun gerçekten bana dua edermisiniz

Back
X