- 29 Mart 2023
- 359
- 312
- 18
- Konu Sahibi Nur banu2442
Aminnn canim beni etiketle muhakkak konulari bulmakta zorlaniyorumİnşallah kuzum birbirimizi dualarımızdan ekdik etmeyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn canim beni etiketle muhakkak konulari bulmakta zorlaniyorumİnşallah kuzum birbirimizi dualarımızdan ekdik etmeyelim
Etiket yaparım biran önce haftaya çarşamba olsunAminnn canim beni etiketle muhakkak konulari bulmakta zorlaniyorum
Merhaba bugün beta verdim değer 3345 çıktıRabbim sendende razi olsun. Hadi uyumaya calis yarin guzel bir gun olacak annesi![]()
MasaAllah cok guzel cikmis degerinMerhaba bugün beta verdim değer 3345 çıktı
Sen naptın pekiMasaAllah cok guzel cikmis degerin
İki gunde bi veriyom iki katina cikmis cok sukur yarin sabah kan vercem yineSen naptın peki
Verdin mi kan durum nedirİki gunde bi veriyom iki katina cikmis cok sukur yarin sabah kan vercem yine
Yok gidemedim aksam gidebilirsem ozelde verecemVerdin mi kan durum nedir
Hmm bakalm inşallah gidersin muhakkak yazYok gidemedim aksam gidebilirsem ozelde verecem
50 ydi 185 olmusHmm bakalm inşallah gidersin muhakkak yaz
İlk beta değeri önemli değil iki güne yükselişi onemlidir ben adetin dördüncü günü 34 le öğrendim şuan dört ay bitecek sıkıntı etmeyinMerhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim adetim 7 gün gecikti 5. Günü beta verdim 583 çıktı nasıl sizce yarın hem beta vericem hemde hastaneye gitcem fakat içim içime sığmıyor içim sıkılıyor resmen lütfen cvp verirseniz sevinirim
Hayırlı kalp atışlarını duyarsam rahatlarım belkiİlk beta değeri önemli değil iki güne yükselişi onemlidir ben adetin dördüncü günü 34 le öğrendim şuan dört ay bitecek sıkıntı etmeyin
Kesemizi gördük inşallah bide kalp atışını fuyarsak biraz daha içim rahat edecek dua edinSonucunuz ne cıktı
Keseniz kaç mm olmuştu acabaKesemizi gördük inşallah bide kalp atışını fuyarsak biraz daha içim rahat edecek dua edin
En son 8.9mm idiKeseniz kaç mm olmuştu acaba
Adetim 2 gün gecikti beta hcg 507 çıktı , gebelik var demiMerhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim adetim 7 gün gecikti 5. Günü beta verdim 583 çıktı nasıl sizce yarın hem beta vericem hemde hastaneye gitcem fakat içim içime sığmıyor içim sıkılıyor resmen lütfen cvp verirseniz sevinirim
Merhaba rahatsız etmiyorsam size birşey sorabilir miyim ? 2 gün önce beta verdim 12.64 çıktı adetimden 3 gün önceydi birde bugün verdim 68.8 çıktı değer artışı iyi mi sizce fazla artış mol gebelik falan yazıyor korktum açıkçası ilk değerde böyle bir tanı konulabilir miÖncelikle hayırlı olsun, tebrikler..
Önemli olan 2 güne artış 2 katı artmalı, zaten doktora gittiğinizde sizi yönlendirecektir..
Bebeğimi kaybettimAminnn canim beni etiketle muhakkak konulari bulmakta zorlaniyorum
Cok üzgünüm ...Bebeğimi kaybettim