Beta hcg

pnar fatih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
31
23
3
25
Kızlar ben dün kan testi verdim 28.97 beta hcg cıktı daha çoinanamıyoruz sizce kesin hamilemiyim halla inanamiyorum🤭🥰

Eveett hamilesiniz tebrikler 🤩 2 günde bir kan vererek sağlıklı ilerliyor mı diye takip etmelisiniz. En az %66 oranında artıyorsa sağlıklı demektir. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸

42F45AC7-76CF-4F5C-BF10-AD407B88ED16.webp
arkadaşlar buna da bakar mısınıızzz

Kızlar ben dün kan testi verdim 28.97 beta hcg cıktı daha çoinanamıyoruz sizce kesin hamilemiyim halla inanamiyorum🤭🥰
Ben 17yle ogrendim gecen hafta sonra 50 oldu dun aksamverdim 185 olmus. İki gunde bir kan verip artisa bak canim hamilesin🧿

Ay Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsin 🙏

Kızlar bende pcos hastasıyım son adet 23 Mart yumurtlama lh testlerine göre 7 ve 8 inde oldu 8 i akşamı çatladı günleri değerlendirdik umarım 🙏 umarım olur 😇 bende sevinçle umut olabilirim burda benim gibi cevap arayan başkalarına...
Bi uygulamada adet 6 gün sonra gösteriyor bir uygulamada 15 gün sonra diyor hangisine inanmalıyım ona göre bir an evvel test yapmak istiyorum ne zaman yapabilirim en erken yardımcı olur musunuz 🤷🏼‍♀️🙏

Ay Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsin 🙏

Kızlar bende pcos hastasıyım son adet 23 Mart yumurtlama lh testlerine göre 7 ve 8 inde oldu 8 i akşamı çatladı günleri değerlendirdik umarım 🙏 umarım olur 😇 bende sevinçle umut olabilirim burda benim gibi cevap arayan başkalarına...
Bi uygulamada adet 6 gün sonra gösteriyor bir uygulamada 15 gün sonra diyor hangisine inanmalıyım ona göre bir an evvel test yapmak istiyorum ne zaman yapabilirim en erken yardımcı olur musunuz 🤷🏼‍♀️🙏
Eğer gerekiyorsa diye ovu testlerini de eke bırakıyorum

Eklentiler

• png_20230410_220329_0000.webp
    png_20230410_220329_0000.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 52
Back
X