- 8 Ocak 2023
- 31
- 23
- 3
- 25
- Konu Sahibi pnar fatih
Kızlar ben dün kan testi verdim 28.97 beta hcg cıktı daha çoinanamıyoruz sizce kesin hamilemiyim halla inanamiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 4 gün kala yaptımHayrli olsun cnm adet nekdr kala yaptınız yada gecincemi yaptinz kan tahlili
Cookk tesekür ederim darısı istiyen tüm anne adaylarına inşallahEveett hamilesiniz tebrikler2 günde bir kan vererek sağlıklı ilerliyor mı diye takip etmelisiniz. En az %66 oranında artıyorsa sağlıklı demektir. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Sende hamilesin canım iki gün sonra tekrar baktır beta hcg yeEki Görüntüle 3230986 arkadaşlar buna da bakar mısınıızzz
Bayılcammm Hsgden sonra hemen oldumSende hamilesin canım iki gün sonra tekrar baktır beta hcg ye![]()
Ben 17yle ogrendim gecen hafta sonra 50 oldu dun aksamverdim 185 olmus. İki gunde bir kan verip artisa bak canim hamilesinKızlar ben dün kan testi verdim 28.97 beta hcg cıktı daha çoinanamıyoruz sizce kesin hamilemiyim halla inanamiyorum![]()
Bugün sabah sağlık ocagında verdim testi yine yarın sonuç çıkacak tekrarBen 17yle ogrendim gecen hafta sonra 50 oldu dun aksamverdim 185 olmus. İki gunde bir kan verip artisa bak canim hamilesin![]()
Guzel haberler al insaAllahBugün sabah sağlık ocagında verdim testi yine yarın sonuç çıkacak tekrar![]()
Evet aldIk cok sükürGuzel haberler al insaAllah![]()
Saglicakla ilerler insaAllah ikimizinkideEvet aldIk cok sükürBeta hcg 139.90
![]()
Eğer gerekiyorsa diye ovu testlerini de eke bırakıyorumAy Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsin
Kızlar bende pcos hastasıyım son adet 23 Mart yumurtlama lh testlerine göre 7 ve 8 inde oldu 8 i akşamı çatladı günleri değerlendirdik umarımumarım olur
bende sevinçle umut olabilirim burda benim gibi cevap arayan başkalarına...
Bi uygulamada adet 6 gün sonra gösteriyor bir uygulamada 15 gün sonra diyor hangisine inanmalıyım ona göre bir an evvel test yapmak istiyorum ne zaman yapabilirim en erken yardımcı olur musunuz![]()
Daha erken canim biraz daha bekle. İnsaAllah bebisin sana tutunur sende guzel haberlerle gelirsinEğer gerekiyorsa diye ovu testlerini de eke bırakıyorum