Beta Hcg

Bbllbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
16
7
1
Merhabalar. Beta HCG değerim

15 Nisan 63.22 (geciken reglimin 2.günü olacaktı)
17 Nisan 125 çıktı

2 günde 2 kat artmasına rağmen doktor artışın çok az olduğunu söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Bence doktorunu değiştir çünkü %60 artması bile yeterliyken senin %100 artmış

Sacmalamiş o doktor degerınız gayet guzel artmiş Ne kadar artmasını beklıyordu acaba

Hcg degerınızı dusuk gormus o zmn suan gebelıgın badındaysanız gec dollenmeyse normal cok arkadss var bu degerlerde baslayıp saglıklı hamılelıkle devsm eden. Doktoru cok takmayın banada gebelıgımde yok dıs gebelık yok bos gebelık yok 2 gunde kanda hcg artıs kontrolu ınanın basta bazı doktorlar ınsanı yıpratmaktan. Baskanbırseye yaramıyorlar sız bekleyın zamanı geldımı bebegınız gorunur ınsallah 5.000 degerle kese gorunuyor 14 gun sonra kalp atısını bıle gorursunuz bol dus ve tevekkul sıze nacızane tavsıyem canınızı sıkmayın

Allah sizden razı olsun sonunda her ne olursa olsun gönlümü bir nebze olsun ferahlattınız. Bu kadir gecesinde size duam, Allah dua ettiğiniz her ne varsa gönlünüze göre yaşayabilmenizi nasip etsin dar gün görmeyin yüreğiniz ferahlasın inşallah

Ayy cok tesekkur ederım
Duanıza butun kalbımle Amin dıyorum
Emın olun hersey guzel olacak

Allah razı olsun sızden haber beklıyorum ınsallah kesenızı gordugunuzde bırde tavsıyem tek bır doktorla kalmayın baktınız sızı olumduzmu etkılıyor baska doktora gıdın bu donemde rahatlstıcı konusan doktor cok onemlı

Bugünkü değer 534.06 çıktı Haber vermek istedim demek ki iki değere bakıp yorum yapan doktor moral bozmaktan başka işe yaramıyormuş

İçini karartma o nasıl doktor öyle, tabi az değerlere kimyasal gözüyle bakıyorlar regli geçtikten 10 gün sonra gittiğimizi düşündükleri içinde olabilir, ben ilk 30la öğrenip 5 gündü sanırım tekrar kan vermiştim 331 olmuştu, boş gebelik oldu tabi benim, siz çok takılmayın 2 kat artmış değeriniz, rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Bugünkü değer 534.06 çıktı Haber vermek istedim demek ki iki değere bakıp yorum yapan doktor moral bozmaktan başka işe yaramıyormuş
Yaaa canım bak masallah cok guzel artıs olmus gozun aydın fazla fazla bıle artıs olmus hemen degıstır o doktoru

Bence bazı doktorlar insanı korkmaktn zevk alıyor herhalde sıkıntı etmeyin yükselişiniz güzel takipte kalın inşallah kalp atışını duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…