Durumunuz nasıl ? Dış gebelik mi oldu iyi misinizArkadaşlar merhaba. Adetime 1 gün kala beta hcg 53 idi. Adet gecikmesinden 7 gün sonra da 365. Yükselme yavaş mı veya geç döllenme vs olabilir mi
Dün gittim 12 mayısta 365 olan değerim 700 olmuştu kadın doğum doktorunda değerlendirdi şuan için sıkıntılı bir durum yok dedi pazartesi gününe ultrason randevusu verdi. Stres yapmanıza gerekli bir durum yok dedi şükürDurumunuz nasıl ? Dış gebelik mi oldu iyi misiniz
Çok sevindim Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin inşaAllah . Benim gibi isteyenlere de kolaylıkla tez zamanda nasip eder inşaAllahDün gittim 12 mayısta 365 olan değerim 700 olmuştu kadın doğum doktorunda değerlendirdi şuan için sıkıntılı bir durum yok dedi pazartesi gününe ultrason randevusu verdi. Stres yapmanıza gerekli bir durum yok dedi şükür
Kusura bakmayın görmemişim mesajınızı. Beta hcg artışım 4 Nisan:53 12 Nisan:368 15 Nisan:698 22 nisanda:3414 olmuştu. 15 nisanda zaten gittiğimde kadın doğum doktoru değerlendirdi şuan bir problem yok 22 nişanda gel ultrason bakalım demişti. Gittim ve şükür keseyi gördük 5+2 imiş.. haftaya kalp atışını dinleyeceğiz inşallahBende aynı durumu yaşıyorum banada yardımcı olurmusunuz değeriniz şuan nasıl benim
1. Gün 17 çıktı 2 gün arayla tekrar yaptırdım 63 çıktı üç gün bekledim üçüncü gün 231 çıktı dört gün bekledim dördüncü gün 451 çıktı 2 kat artmadı durumunuz nasıl şuan lütfen yardım edin
Meraba canım salikla kucağına al benim son adet tarihim 24 Nisan 31 günde adet gören biriyim bir buçuk yılık evliyim ve şuan adetim kırkıncı gunundeyim altı günlük gecikmen var baş ağrısı halsizlik akıntı sence varmıdır kan vermeye korkuyorumKusura bakmayın görmemişim mesajınızı. Beta hcg artışım 4 Nisan:53 12 Nisan:368 15 Nisan:698 22 nisanda:3414 olmuştu. 15 nisanda zaten gittiğimde kadın doğum doktoru değerlendirdi şuan bir problem yok 22 nişanda gel ultrason bakalım demişti. Gittim ve şükür keseyi gördük 5+2 imiş.. haftaya kalp atışını dinleyeceğiz inşallah
İsterseniz önce evde gebelik testi yapın kaset testlerden ama geç döllenme ise çıkmayabilir. Bence kan vermelisiniz Allah gönlünüze göre versin inşallahMeraba canım salikla kucağına al benim son adet tarihim 24 Nisan 31 günde adet gören biriyim bir buçuk yılık evliyim ve şuan adetim kırkıncı gunundeyim altı günlük gecikmen var baş ağrısı halsizlik akıntı sence varmıdır kan vermeye korkuyorum
Amin tesekur ederim canımİsterseniz önce evde gebelik testi yapın kaset testlerden ama geç döllenme ise çıkmayabilir. Bence kan vermelisiniz Allah gönlünüze göre versin inşallah
pardon arkadaşlar 1. gün gecikme ve 6. gün gecikme olacakArkadaşlar merhaba. buraya yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum fakat ilk defa yazıyorum. adetim gecikmesinin 2. günü beta hcg 204, 7. gün gecikmede yani bugün yaptırdığımda ise 556 çıktı(farklı hastanede yaptırdım) aralarda yaptırmadığın için artışı kestiremiyorum. rahim kalınlığım 19 mm çıktı. perşembe günü tekrar baktıracağım. benim gibi yaşayıp sonrasında normale dönen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?