Testi aynı yerde mi yaptırdınız?Merhaba, cuma günü gecikmenin 3. Günü yani beta hcg 1400 cikti ,bugün yani gecikmenin 7. Günü 2300 cikti . Normalde iki günde Bi iki kat artmalı deniliyor , kese için randevu Günü aldm stres oldum Bi sıkıntı var mı yoksa bu şekilde sağlıklı Bi gebelik geçiren var mi
İnsallahDeğer artışı güzel değil maalesef şöyle olmalıydı;
3.gün 1400
5.gün 2800
7.gün 5600
Yine de erkenden doktora gitmenizde fayda var inşallah güzel haberler alırsınız
Merhaba benim de 1. Gün 271 çıktı 2 gün sonra tekrarlattım 661 yükselmiş normal mi acabaDeğer artışı güzel değil maalesef şöyle olmalıydı;
3.gün 1400
5.gün 2800
7.gün 5600
Yine de erkenden doktora gitmenizde fayda var inşallah güzel haberler alırsınız
Yükselişiniz çok güzel maşallahMerhaba benim de 1. Gün 271 çıktı 2 gün sonra tekrarlattım 661 yükselmiş normal mi acaba
İlkin de düşük yaptım diye çok tedirginim. Adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım var normal mi acabaYükselişiniz çok güzel maşallah
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba , geçen haftalarda aynı stresi yaşayan biri olarak cevap v ermek istedim. Adetimden 1 gün önce gebelik testim 53 idi. Adet gecikmesinin 7. Günü 365. Gecikmenin 9. Günü 698 idi. 3 testte de acilde doktorlar sağlıklı gebelik diyemeyiz dedi. Daha sonra kadın doğum doktoru gördü şuan normal gibi dedi ve 1 hafta sonrasına ultrasona çağırdı. 5+2 de keseyi gördük şükür ama küçüktü(o gün alınan kanda da 3414 betam vardı) 10 gün sonra gel kalp atışı bakalım dedi. Bugün gittik ve şükür kalp atışını duydum bebeğimin doktor herşeyin normal olduğunu kesenin gayet güzel büyüdüğünü bebeğin gayet iyi olduğunu söyledi şükürsizi çok iyi anlıyorum ama stres yapmayın inşallah güzel haberlerinizi alırız
Ay benim de ilk geneliğim düşük oldu Allah kimseye yaşatmasınİlkin de düşük yaptım diye çok tedirginim. Adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım var normal mi acaba
Çok şükür kanamam yok, lekede yok şimdilik öyle yapacağım teşekkür ederimAy benim de ilk geneliğim düşük oldu Allah kimseye yaşatmasınağrılar çok normal ben 10.haftadayım hala oluyor çok fazla ve kanama eşlik etmedikçe korkma doktorum bana öyle söyledi. Birde ağrın olunca ayaklarını yükseltip uzan
Lekelenme de olabilir benim geçen gün oldu mesela progestan başladı doktorum geçti her kanama tehlikeli değil aşırı olmadığı sürece. Çok şükür hep böyle olur inşallahÇok şükür kanamam yok, lekede yok şimdilik öyle yapacağım teşekkür ederim
Canım bazı sağlık ocaklarında belirli bir limite kadar ölçüm yapılıyor. Belirli bir noktadan sonra ölçmüyor. Kanama ve ağrı yoksa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Kontrolünüz ne zamanÇok şükür kanamam yok, lekede yok şimdilik öyle yapacağım teşekkür ederim
O ağrılar çok normal canım stres yapmaİlkin de düşük yaptım diye çok tedirginim. Adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım var normal mi acaba
Hatta düşükten sonra sağlıklı gebelik şansı daha yüksek oluyor diye biliyorum sen strese girme gerisi hallolurO ağrılar çok normal canım stres yapma
Cuma günü tekrar kan vermeye gideceğimCanım bazı sağlık ocaklarında belirli bir limite kadar ölçüm yapılıyor. Belirli bir noktadan sonra ölçmüyor. Kanama ve ağrı yoksa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Kontrolünüz ne zaman
inşallahO ağrılar çok normal canım stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?