Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik ilişki tarihinden değil, son adet gününden itibaren hesaplanır.Adetim 1 gun gecikince kan verdim 35 cikti 2 gun sonra kan verdim 75 cikti bugun saglik ocagina gittim son adet tarihime göre 5 haftalik dedi ama ben hamile kaldigim tarihi biliyorum bana göre 15 gunluk sizce gebelik varmi cok kafam karisti saglik ocagina göre 5 haftaliksa deger cok dusuk dedi
Ben hamile kaldigim tarihi biliyorum amaHamilelik ilişki tarihinden değil, son adet gününden itibaren hesaplanır.
hamile kaldigin tarihin bi onemi yok. gebelik son adetin ilk gununden hesaplanir. tipta agiz birligi olsun diye bu sekilde kabuk edilmisAdetim 1 gun gecikince kan verdim 35 cikti 2 gun sonra kan verdim 75 cikti bugun saglik ocagina gittim son adet tarihime göre 5 haftalik dedi ama ben hamile kaldigim tarihi biliyorum bana göre 15 gunluk sizce gebelik varmi cok kafam karisti saglik ocagina göre 5 haftaliksa deger cok dusuk dedi
beklenen budur zaten 2 kat ve uzeri normal hatta iki kat degil yuzde 60 yeterli diyor doktorlarArtis nasil peki 2 gunde 2 katina cikiyor kan degerlerim
Beta yı gecikmenizin kaçıncı günü verdinşz acaba benim iki gün gecikti ama kistim vardı ondan geç olabilir die düşünüyorumKızlar 68 idi 149 çıktı yeni değer
Ben 10 gün geçti yaptırdımBeta yı gecikmenizin kaçıncı günü verdinşz acaba benim iki gün gecikti ama kistim vardı ondan geç olabilir die düşünüyorum
Sağlık ocağı adet tarihine göre hesaplar. Ama bu değere göre 2.5 yada 3 hafta geç dollenmis olabilirAdetim 1 gun gecikince kan verdim 35 cikti 2 gun sonra kan verdim 75 cikti bugun saglik ocagina gittim son adet tarihime göre 5 haftalik dedi ama ben hamile kaldigim tarihi biliyorum bana göre 15 gunluk sizce gebelik varmi cok kafam karisti saglik ocagina göre 5 haftaliksa deger cok dusuk dedi