- 27 Haziran 2023
- 10
- 6
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun güzel yukselmis gayetteKızlarrr 2 gün önce adetime 8 gün vardı beta hcg testi yaptırmıştım 9.8 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptır dediler bugün yine kan verdim bugün 64.1 çıktı doktor hamilelik var dedi normal ilerliyor mu acaba çok heyecanlıyımmmm![]()
İnşallahh inşallahhh çok mutlu oldum inşallah sağlıkla gelir bebeğim yarın tekrar gidip kan vereceğimHayirli olsun. Evet bi pozitiflik var 2 güne bir beta testlerini yenileyin. 2000 bin beta sonrasi kese gorebilirsiniz hayirli sağlıklı olsun![]()
Çok teşekkür ederim yarın tekrar kan verip yükselişine bakacağım inşallahHayırlı olsun güzel yukselmis gayette
Benimde aynı bugün gecikmenin 5. Günü ve ben adetime 3 gün kala kan testi verdim 0.2 çıkmıştı ama doktor belirtilerin olduğu için geç döllenme olabilir dedi ve bugün erken gebelil testi yaptım pozitif çıktı pazarteside doktora gidicem inşallah Hayırlı olurMerhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bende adet olmadım, sadece birgün bi değişik kanam oldu geçti . Test verdim <5.0 çıktı sizce yükselme yapabilir mi bu değer çok mu küçük
Kızlar bende dün Beta hcg tahlili verdim sonuç 3 çıktı ama günüm daha geçmedi regl olmadım yani pazartesi olmam gerekiyor sizce yükselme ihtimali var mı 10 gün önce de 0.5 çıkmıştı tekrar tahlil verince 3 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla dedi az da olsa yükselme var dedi sizce gebe olabilir miyim?Benimde aynı bugün gecikmenin 5. Günü ve ben adetime 3 gün kala kan testi verdim 0.2 çıkmıştı ama doktor belirtilerin olduğu için geç döllenme olabilir dedi ve bugün erken gebelil testi yaptım pozitif çıktı pazarteside doktora gidicem inşallah Hayırlı olursende tekrarla kan testini bence yükselme ihtimali var
İki kan testi arasında fark varsa gebelik olabilir ama bunu tekrarlamanız gerek yükseliş yükselmediğine bakmanız için iyi yada kötü yönden ilerlemek için ve geç döllenme olabilir sizinkideKızlar bende dün Beta hcg tahlili verdim sonuç 3 çıktı ama günüm daha geçmedi regl olmadım yani pazartesi olmam gerekiyor sizce yükselme ihtimali var mı 10 gün önce de 0.5 çıkmıştı tekrar tahlil verince 3 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla dedi az da olsa yükselme var dedi sizce gebe olabilir miyim?
Canım bende aşılamanın 8.günü test yaptım benimde 1.9 çıktı seninki pozitiftir inşallah benimki negatif çıktı ama bir umut bekliyoruzKızlarrr 2 gün önce adetime 8 gün vardı beta hcg testi yaptırmıştım 9.8 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptır dediler bugün yine kan verdim bugün 64.1 çıktı doktor hamilelik var dedi normal ilerliyor mu acaba çok heyecanlıyımmmm![]()