Beta hcg

cansuekm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
10
6
1
27
Kızlarrr 2 gün önce adetime 8 gün vardı beta hcg testi yaptırmıştım 9.8 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptır dediler bugün yine kan verdim bugün 64.1 çıktı doktor hamilelik var dedi normal ilerliyor mu acaba çok heyecanlıyımmmm 🙏🏻

Hayirli olsun. Evet bi pozitiflik var 2 güne bir beta testlerini yenileyin. 2000 bin beta sonrasi kese gorebilirsiniz hayirli sağlıklı olsun 😌

Kızlarrr 2 gün önce adetime 8 gün vardı beta hcg testi yaptırmıştım 9.8 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptır dediler bugün yine kan verdim bugün 64.1 çıktı doktor hamilelik var dedi normal ilerliyor mu acaba çok heyecanlıyımmmm 🙏🏻
Hayırlı olsun güzel yukselmis gayette

Merhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bende adet olmadım, sadece birgün bi değişik kanam oldu geçti . Test verdim <5.0 çıktı sizce yükselme yapabilir mi bu değer çok mu küçük

Merhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bende adet olmadım, sadece birgün bi değişik kanam oldu geçti . Test verdim <5.0 çıktı sizce yükselme yapabilir mi bu değer çok mu küçük
Benimde aynı bugün gecikmenin 5. Günü ve ben adetime 3 gün kala kan testi verdim 0.2 çıkmıştı ama doktor belirtilerin olduğu için geç döllenme olabilir dedi ve bugün erken gebelil testi yaptım pozitif çıktı pazarteside doktora gidicem inşallah Hayırlı olur 🌺 sende tekrarla kan testini bence yükselme ihtimali var

Eklentiler

• IMG_20230714_113423.webp
    IMG_20230714_113423.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 73
Benimde aynı bugün gecikmenin 5. Günü ve ben adetime 3 gün kala kan testi verdim 0.2 çıkmıştı ama doktor belirtilerin olduğu için geç döllenme olabilir dedi ve bugün erken gebelil testi yaptım pozitif çıktı pazarteside doktora gidicem inşallah Hayırlı olur 🌺 sende tekrarla kan testini bence yükselme ihtimali var
Kızlar bende dün Beta hcg tahlili verdim sonuç 3 çıktı ama günüm daha geçmedi regl olmadım yani pazartesi olmam gerekiyor sizce yükselme ihtimali var mı 10 gün önce de 0.5 çıkmıştı tekrar tahlil verince 3 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla dedi az da olsa yükselme var dedi sizce gebe olabilir miyim?

Kızlar bende dün Beta hcg tahlili verdim sonuç 3 çıktı ama günüm daha geçmedi regl olmadım yani pazartesi olmam gerekiyor sizce yükselme ihtimali var mı 10 gün önce de 0.5 çıkmıştı tekrar tahlil verince 3 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla dedi az da olsa yükselme var dedi sizce gebe olabilir miyim?
İki kan testi arasında fark varsa gebelik olabilir ama bunu tekrarlamanız gerek yükseliş yükselmediğine bakmanız için iyi yada kötü yönden ilerlemek için ve geç döllenme olabilir sizinkide

Bence de geç döllenme olabilir ama fazla bı belirtim yok bel ağrım var 6 temmuzdan beri bel ağrım halsizlik kasıklarımda ağrı göğüs hassasiyeti ve göğsümde şişkinlik oluyordu bu iki gündür biraz daha iyiyim döllenme olmuş olabilir mi

Merhabalar benimde adetim 5 gün gecikti kan testi yaptım 0.23 çıktı ama kasıklarım belim ağrıyor göğüslerim şiş ve çok hassas dokunamıyorum dokununca çok ağrıyor halsizlik var devamlı yorgunum ve uyumak istiyorum sizce değerim yükselir mi acaba

Canım bende aşılamanın 8.günü test yaptım benimde 1.9 çıktı seninki pozitiftir inşallah benimki negatif çıktı ama bir umut bekliyoruz

Back
X