Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi günler. 15 Temmuz'da adet olmam gerekiyordu. Bugün kan testi verdim. Beta hcg sonucum bu şekilde çıktı. İlk kez yaptırdığım bir test olduğu için sonucu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler. 15 Temmuz'da adet olmam gerekiyordu. Bugün kan testi verdim. Beta hcg sonucum bu şekilde çıktı. İlk kez yaptırdığım bir test olduğu için sonucu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 3276800
Teşekkür ederim. Sadece adetim gecikti.Lekelenme oldu iki defa. Altıncı gün evde test yaptım. Pozitif çıktı ama emin olamadım. Uzun süredir istiyorduk. Sürpriz oldu.
Teşekkür ederim. Sadece adetim gecikti.Lekelenme oldu iki defa. Altıncı gün evde test yaptım. Pozitif çıktı ama emin olamadım. Uzun süredir istiyorduk. Sürpriz oldu.