- 24 Şubat 2023
- 21
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi elif serit
Slm ben dün gebelik testi yaptırdım ve beta HCG değeri 14536 çıktı çok mu yüksek acaba 6+3 gün için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba iki olabilir belki keseyi gördü mü doktorunuzSlm ben dün gebelik testi yaptırdım ve beta HCG değeri 14536 çıktı çok mu yüksek acaba 6+3 gün için
40.4 çıktığında adetin kaç gün gecikmisti. Benimde 39 çıktı adetin 5 gün geçmesine rağmenmerhaba benimde beta hcg sırası ile 31 temmuz 40,4 / 2 ağustos 160 / 4 ağustos 412 / 12 ağustos 16290 çıktı ve benim ki geç döllenme olarak geçiyor. 9 ağustosta doktora gittiğimde kese görünmedi çünkü
3.gün gecikmesinde sabah vermiştim kanı40.4 çıktığında adetin kaç gün gecikmisti. Benimde 39 çıktı adetin 5 gün geçmesine rağmen
Merhabalar canım bende cuma yaptırdım 31898 çıktı benimde şaşırdımSlm ben dün gebelik testi yaptırdım ve beta HCG değeri 14536 çıktı çok mu yüksek acaba 6+3 gün için
Çok teşekkür ederim şuan nasıl gidiyor hamileliğin3.gün gecikmesinde sabah vermiştim kanı
bMerhabalar canım bende cuma yaptırdım 31898 çıktı benimde şaşırdım
Bende ayın 28 pazartesi gününe buldum o bir baktıracağım bana hemşire dedi ikiz gibi ama yine de bir doktor baksın demişti hayırlısı ne ise o olsun inşallah cnmBende kızlar randevu pazartesiye bulabildim 31898 çıktı aklıma ikiz olabilir mi diye gelmedi değil
Alla allah ben 5+6 gibi yaptırdım 19 bin küsür çıkmıştı. Nasıl ikiz olacakmış anlamadım. O hafta için değeriniz çok normal.b
Bende ayın 28 pazartesi gününe buldum o bir baktıracağım bana hemşire dedi ikiz gibi ama yine de bir doktor baksın demişti hayırlısı ne ise o olsun inşallah cnm![]()
Amin inşallah senin beta kaç kaç gün geçti veya son adet tarihin neyb
Bende ayın 28 pazartesi gününe buldum o bir baktıracağım bana hemşire dedi ikiz gibi ama yine de bir doktor baksın demişti hayırlısı ne ise o olsun inşallah cnm![]()
Doktor görmedi sadece hemşire demiştiAlla allah ben 5+6 gibi yaptırdım 19 bin küsür çıkmıştı. Nasıl ikiz olacakmış anlamadım. O hafta için değeriniz çok normal.
Haziran 26 son adet tarihim doktora geç randevu buldum ve 12 gün geçtikten sonra test yaptırdımAmin inşallah senin beta kaç kaç gün geçti veya son adet tarihin ney
kasık ağrım çok olmuştu ilk başlarda o hafifledi 2 gündür miğde bulantım var ona ne yapmam gerekiyor çalışırken çok zorlanıyorumÇok teşekkür ederim şuan nasıl gidiyor hamileliğin
sen de var mı belirti falan doktora gittin mi kaç haftalıkmışkasık ağrım çok olmuştu ilk başlarda o hafifledi 2 gündür miğde bulantım var ona ne yapmam gerekiyor çalışırken çok zorlanıyorum
Bu gün gidip yeniden kan vericem yükselmismi diye bakıcam benim betam çok düşük daha önceden de kimyasal gebelik geçirdim.doktora beta 1000 lerde gitmem gerekiyor galiba kesenin gözükmesi içinsen de var mı belirti falan doktora gittin mi kaç haftalıkmış
Kaç gündür karnım ağrıyor adet olucakmışım gibi kimyasal gebelik geçirdiğimde de bu şekilde karnım ağrıyordusen de var mı belirti falan doktora gittin mi kaç haftalıkmış
ben 412 çıktığında gitmiştim kesede görünmedi aradan 1 hafta geçti kan verdim 16290 çıktı bu perşembe günü randevum var bakalım inşallah bu sefer kese görünür. Kan ver bakalım sonuç ne çıkacak ilk kan verdiğin tarih ile aradan ne kadar zaman geçti de bugün tekrar verdin. Benimde düşüktü ama günden güne yükseldi o yüzden seninki de yükselir merak etmeBu gün gidip yeniden kan vericem yükselmismi diye bakıcam benim betam çok düşük daha önceden de kimyasal gebelik geçirdim.doktora beta 1000 lerde gitmem gerekiyor galiba kesenin gözükmesi için
bende de ilk başlarda öyleydi bi akıntı gelse adet oldum sanıyordum hem adetinden kaç gün geçti de kimyasaldan şüpheleniyorsun ki. Ben de ilk başlarda senin gibi burada yorumlar okudukça acaba kimyasal mı diyordum ama çok şükür öyle bir şey başıma gelmedi şimdi keseyi görene kadar tek korkum dış gebelik olur mu diyeKaç gündür karnım ağrıyor adet olucakmışım gibi kimyasal gebelik geçirdiğimde de bu şekilde karnım ağrıyordu