G gamzekkkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2023 7 1 1 29 11 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzekkkk #1 evde idrar testi yaptım direkt silik çizgi çıktı hastanede kan verdim negatif regl daha var böyle yaşayıp sonrası pozitifi gören var mı ?
evde idrar testi yaptım direkt silik çizgi çıktı hastanede kan verdim negatif regl daha var böyle yaşayıp sonrası pozitifi gören var mı ?
betulrahimi Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2022 793 181 23 23 12 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzekkkk #2 gamzekkkk .!.: evde idrar testi yaptım direkt silik çizgi çıktı hastanede kan verdim negatif regl daha var böyle yaşayıp sonrası pozitifi gören var mı ? Genişletmek için tıkla... Ben kanda negatif gördüm adet günüme 1 gün kala testlerimde negatifti 15 gün sorna həm testte həmdə kanda gördüm öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım
gamzekkkk .!.: evde idrar testi yaptım direkt silik çizgi çıktı hastanede kan verdim negatif regl daha var böyle yaşayıp sonrası pozitifi gören var mı ? Genişletmek için tıkla... Ben kanda negatif gördüm adet günüme 1 gün kala testlerimde negatifti 15 gün sorna həm testte həmdə kanda gördüm öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım