- Emoji Skoru
- 59
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi Basakburcuu
-
Evet normal boyle devam etmesi lazim yineMerhaba hanımlar beta hcg değerim bata 2 gün kala 304 dü. Bugün adet günüm kan verdikten tam iki gün sonra bugün tekrar kan verdim ve değer 779 sizce yükseliş nasıl ve belim de bir ağrı var normal mi
İnşaallah bu defa güzel sağlıkla ilerleyecekMerhaba hanımlar beta hcg değerim bata 2 gün kala 304 dü. Bugün adet günüm kan verdikten tam iki gün sonra bugün tekrar kan verdim ve değer 779 sizce yükseliş nasıl ve belim de bir ağrı var normal mi
Çok teşekkür ederim amin inşallah yaİnşaallah bu defa güzel sağlıkla ilerleyecek
Kızlar adetime iki gün kala tes yaptım çarşamba günü 104 çıktı iki gün sonra yani bugün test yaptım 244 çıktı sizce normal miEvet normal boyle devam etmesi lazim yine
Kızlar adetime iki gün kala tes yaptım çarşamba günü 104 çıktı iki gün sonra yani bugün test yaptım 244 çıktı sizce normal mi
Evet güzel artmış değerin önemli olan düzenli artmasıKızlar adetime iki gün kala tes yaptım çarşamba günü 104 çıktı iki gün sonra yani bugün test yaptım 244 çıktı sizce normal mi
Cok sagol cnm cokkkkEvet güzel artmış değerin önemli olan düzenli artması
Adetim Kaçıncı günü yumurtlama gördünüzMerhaba hanımlar beta hcg değerim bata 2 gün kala 304 dü. Bugün adet günüm kan verdikten tam iki gün sonra bugün tekrar kan verdim ve değer 779 sizce yükseliş nasıl ve belim de bir ağrı var normal mi
12. Günü tahminimAdetim Kaçıncı günü yumurtlama gördünüz
Yani tahminim de doğru çünkü haftası günü ultrasonla tam o gün12. Günü tahminim