Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım çok teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallahiki günde bir iki katı artmayan ya da %60 oranda artmayan değerler sağlıksız kabul edilir ve kimyasal gebelik olarak adlandırılır. Kanamayla vücut gebeliği atar. Değeriniz maalesef güzel artmamış ama hemen ilkinde de kimyasal gebelik denemez. İki gün sonraki sonucunuz belirler yüksek ihtimalle ne olduğunu.
Inşallah yine artar betanKızlar reglim bir gün gecikti, 2 gün önce test verdim beta hcg 31 çıkmıştı bugün tekrar kan testi verdim 46 çıktı. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım, gebelik oluşmuş ama değer beklediğim kadar artmamış dedi.![]()
Cnm adetime iki gün kala tes yaptım çarşamba günü 104 çıktı iki gün sonra yani bugün tes yaptım 244 çıktı sence normal miiki günde bir iki katı artmayan ya da %60 oranda artmayan değerler sağlıksız kabul edilir ve kimyasal gebelik olarak adlandırılır. Kanamayla vücut gebeliği atar. Değeriniz maalesef güzel artmamış ama hemen ilkinde de kimyasal gebelik denemez. İki gün sonraki sonucunuz belirler yüksek ihtimalle ne olduğunu.
Evet gayet güzel yükselmiş hayırlısı olsunCnm adetime iki gün kala tes yaptım çarşamba günü 104 çıktı iki gün sonra yani bugün tes yaptım 244 çıktı sence normal mi
Sonucunuz ne oldu umarım sağlıklı gebeliktirKızlar reglim bir gün gecikti, 2 gün önce test verdim beta hcg 31 çıkmıştı bugün tekrar kan testi verdim 46 çıktı. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım, gebelik oluşmuş ama değer beklediğim kadar artmamış dedi.![]()
Canım ilk gebeligimi 32 gibi küçük degerle öğrenmiştim adet günü sonradan hızlı yükseldi ikinci gebelik 12 ile öğrendim gec dollenme olduğu için düşük dediler oda hızlı yükseldi sonradan tabi benim bebeklerim pıhtılaşma yüzünden öldü ama sen korkma belli zaman sonra yukselirKızlar reglim bir gün gecikti, 2 gün önce test verdim beta hcg 31 çıkmıştı bugün tekrar kan testi verdim 46 çıktı. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım, gebelik oluşmuş ama değer beklediğim kadar artmamış dedi.![]()
Evet sağlıklıKızlar adetime iki gün kala tes yaptım çarşamba günü 104 çıktı iki gün sonra yani bugün test yaptım 244 çıktı sizce normal mi