Beta HCG

Butterfly193

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
2.766
1.076
63
Kızlar adetime 1 hafta var 4 Ekim akşam yumurtam çatladı ya da 5 Ekim de de olabilir bugün kan verdim sonuç 2 çıktı sizce artar mı yoksa adetimi beklemeliyim artık pozitife dönmez mi

Kızlar adetime 1 hafta var 4 Ekim akşam yumurtam çatladı ya da 5 Ekim de de olabilir bugün kan verdim sonuç 2 çıktı sizce artar mı yoksa adetimi beklemeliyim artık pozitife dönmez mi
Hocam daha erken gibi benimde 3 Ekim yumurtlama 4 Ekim catlama ovalüsyon testinde yani daha bugün 9.gün varsa da çıkmaz 11 12 gün anca

6-7 günde kanda bile çıkmaz gebelik çok erken tabii ki. Bebe varsa bile yoldadır daha yani. İmkan olsa biz kadınlar ilişki bitince içeride kamera falan olsa spermleri yumurtayı dölleyip, sonra da yumurta rahme gidip tutunana kadar izleriz gibi geliyor bazen böyle erkenden öğrenmek isteyenleri gördükçe. Yani mecbur adeti bekliyoruz hatta gün saymayın daha rahat edersiniz yoksa vakit geçmek bilmez. Artabilir elbette adetiniz gecikirse test yapmak daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…