Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kan testi ne zaman verilirse beta hcg belli olur? ben adete 4 gün kala verdim negatif çıktı gebelik şüphem var acaba erken mi vermişim? Siz adete ne kadar kala öğrendiniz?
Yani kan testinde çıkmıyor ve gününüz geldiğinde regl olmuyorsunuz, doktora gittiğinizde son adet tarihi soruyor mesela bebek 6 haftalık olması gerekirken kese 5 haftalık oluyor oradan anlaşılıyor
Yani kan testinde çıkmıyor ve gününüz geldiğinde regl olmuyorsunuz, doktora gittiğinizde son adet tarihi soruyor mesela bebek 6 haftalık olması gerekirken kese 5 haftalık oluyor oradan anlaşılıyor
Adetliyken iliskiye(4 ve 5. Günleri) girdim 3 gün sonra ella kullandım. Bir sonra ki ay adetimin 23 gün sonra 2 gün öncesinde adet oldum aletimin ilk günü beta hcg testi verdim 1.20 cikti ultrason bakildi hamile değilim dimi
Adetliyken iliskiye(4 ve 5. Günleri) girdim 3 gün sonra ella kullandım. Bir sonra ki ay adetimin 23 gün sonra 2 gün öncesinde adet oldum aletimin ilk günü beta hcg testi verdim 1.20 cikti ultrason bakildi hamile değilim dimi
Adetliyken nasıl ilişkiye giriyorsunuz gerçekten hayret ediyorum vıcık vıcık ayrıca onu geçtim enfeksiyon riski çok yüksek adetliyken ilişkide. Ayrıca adet olmuşsunuz sonra bir de test yaptırmışsınız kaç gün sonra olsa çıkardı hamile değilsiniz