Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün sonra inşallah artar canım hayırlısı olsunKızlar merhaba beta hcg 291.75 çıkmış böyle olup sonradan artan var mı
Dış gebelik veya
Kimyasal gebelik olabilir takip edelim dedi
Rabbim her şey senden veren de sensin vermeyen de
Değerin 10 20 değil ki. İlk sefere göre gayet yüksek bi değer. Niye kafanı boştan yere takıyorsun ki? Bende 300lerde öğrenmiştim ama hiç yükselmeyeceğini düşünmedim. Doktorları anlamakta güç.Kızlar merhaba beta hcg 291.75 çıkmış böyle olup sonradan artan var mı
Dış gebelik veya
İnşallah sağolun teşekkür ederim2 gün sonra inşallah artar canım hayırlısı olsun![]()
Bide pat diye söyledi yani tabiki o bunun görevi ama yine de insan bi hoş oluyor . Hayırlısı olsun bakalımDeğerin 10 20 değil ki. İlk sefere göre gayet yüksek bi değer. Niye kafanı boştan yere takıyorsun ki? Bende 300lerde öğrenmiştim ama hiç yükselmeyeceğini düşünmedim. Doktorları anlamakta güç.
Değerin 10 20 değil ki. İlk sefere göre gayet yüksek bi değer. Niye kafanı boştan yere takıyorsun ki? Bende 300lerde öğrenmiştim ama hiç yükselmeyeceğini düşünmedim. Doktorları anlamakta![]()
Merhaba neden kimyasal ya da dış gebelik olsun ben 16yla öğrendimKızlar merhaba beta hcg 291.75 çıkmış böyle olup sonradan artan var mı
Dış gebelik veya
Merhaba 7 şubat ve 9 şubatta aynı yerde ve aynı saatte mi kan verdinizMerhaba ben 7 subatta 29.01 ogrenip 9 subatta 40.95 ogrendimm . Ve bugün kan vermeye devlette gittim muane olmaya. Kadin bana direk dis gebelik dedi ... Uzuldum baska doktor ozelle gittim cok iyi doktora altan bakti usten bakti kese birsey gormedi suhpeli dedi ne diyebilirim ne diyemem kan degerlerine bakacaz dedi bugun sonuc 372.9 cikti dort gun icinde sizce nedir insallah mucize olur ,
Bunlar ne biçim doktor yahu! 372 ile zaten kese görünmez ki.. şu sözelci halimle ben bile biliyorum bunu. Değer 1000-1500 civarında ise vajinal ultrasonla görünür. Üç gebelik yaşadım hiç 372 değerle böyle yorum yapan doktora denk gelmedim. Hiç moralinizi bozmayın. Bir hafta sonra başka bir doktora gidin inşallah görünür kese.Merhaba ben 7 subatta 29.01 ogrenip 9 subatta 40.95 ogrendimm . Ve bugün kan vermeye devlette gittim muane olmaya. Kadin bana direk dis gebelik dedi ... Uzuldum baska doktor ozelle gittim cok iyi doktora altan bakti usten bakti kese birsey gormedi suhpeli dedi ne diyebilirim ne diyemem kan degerlerine bakacaz dedi bugun sonuc 372.9 cikti dort gun icinde sizce nedir insallah mucize olur ,
Devlette ki moral bozdu resmen ya nasil ciktim kostüm etum özele devam edecemBunlar ne biçim doktor yahu! 372 ile zaten kese görünmez ki.. şu sözelci halimle ben bile biliyorum bunu. Değer 1000-1500 civarında ise vajinal ultrasonla görünür. Üç gebelik yaşadım hiç 372 değerle böyle yorum yapan doktora denk gelmedim. Hiç moralinizi bozmayın. Bir hafta sonra başka bir doktora gidin inşallah görünür kese.
Peki 2 gün sonra kaça yükseldi acaba benimde çok dusukdeMerhaba neden kimyasal ya da dış gebelik olsun ben 16yla öğrendim
6 gün sonra kan verebildim 266 olmuştuPeki 2 gün sonra kaça yükseldi acaba benimde çok dusukde
6 gün sonra kan verebildim 266 olmuştu
2 günde 2ye katlaması gerekiyorben adetim gecktikden 3 gün sonra test yaptım ve 13.9 çıktı beta doktoruma gösterdim biokimyasal olabilir dedi tekrar test ver dedi salı günü tekrar verdim 27 çıktı ama hemşire 5 gün olmuş 500 lere çıkması lazım doktoruna gozuk dedi doktorum fena değil cuma günü bidaha kan verdedi sonuç çıkmış 37.6 çıkmış 1 haftalık şuan hemsiremde böyle bişey ilk kez görüyorum diyo bı 100 olmasını beklerdim diyo kafam allak bullak
Ben dış gebelık gecırdım 2 ay önce ameliyat oldum sol tüpüm alındı ben bebegı görmek ıcın 7.000 değere kadar bekledim betamı bebek artık 2 aylık oldu doktorlarda bana dış gebelık dedı betam 2 kat artmıyordu bazen duruyor bazen öde güzel artıyordu keşke doktorları dınleseymısım sol tüpüm alınmazdı o zaman sız beta vermeye devam edın aksı durum da kendınıze 1 doktor belırleyın bebek vajınadan 800-1500 de gözükür gözükmez ıse doktorunuzun soyledıgını yapınMerhaba ben 7 subatta 29.01 ogrenip 9 subatta 40.95 ogrendimm . Ve bugün kan vermeye devlette gittim muane olmaya. Kadin bana direk dis gebelik dedi ... Uzuldum baska doktor ozelle gittim cok iyi doktora altan bakti usten bakti kese birsey gormedi suhpeli dedi ne diyebilirim ne diyemem kan degerlerine bakacaz dedi bugun sonuc 372.9 cikti dort gun icinde sizce nedir insallah mucize olur ,