Beta hcg

gokce3460

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
29
5
1
30
Merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum Beta Hcg değerim 3 gün önce 1189 bugün ise 2167 yükselme normal mi birde keseyi hala göremedi bir sorun yoktur inş bundan önce 2 kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum kesenin şuan görünmesi lazım değil miydi bilgilendirirseniz çok sevinirim

Benimde öyle oldu 3 binleri geçmişti kese gözüktüğünde şimdi 20+2 olduk

Benim doktorumda 2500 değeri gördükten sonra 1 hafta sonraya randevu vermisti keseyi görmek için. Sonraki 1 hafta da kalp sesi için gün vermisti

Benim doktorumda 2500 değeri gördükten sonra 1 hafta sonraya randevu vermisti keseyi görmek için. Sonraki 1 hafta da kalp sesi için gün vermisti
İnşallah benimde bir an önce kese görünür bende polıkıstık över var ve adet düzenim yok 2 ay olmamıştım hamile kaldım değerlere göre haftasınıda anlayamıyorum daha çok mu yeni acaba yada 2.167 kaç haftalıktır sizce

4 hafta falandır henüz değere göre anlaşılmaz ki. Kimisinin daha düşük çıkar değeri kiminin biraz yüksek :) hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…