Beta hcg

gueen b

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
8
8
1
28
Merhaba hanımlar gebelik var mı adet günü kan verdim 3 hafta 6 günlük olması lazım çok mu düşük aşırı endişeliyim

Eklentiler

• IMG_0773.webp
    IMG_0773.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 126
Bence gayet iyi doktora muayene olmadınız mı gözünüz aydın 🥳🧿

Merhaba hanımlar gebelik var mı adet günü kan verdim 3 hafta 6 günlük olması lazım çok mu düşük aşırı endişeliyim
Ben 17yle öğrenmiştim aşırı aşırı düşük bir değerle 😂 şuan doğumuma 3 gün var hiçte düşük değil korkma erken öğrendiğimiz için bize düşük gibi geliyor ama yükseliyor inşallah sağlıkla alırsın kucagına

Merhaba hanımlar bende pcos vardı ovulasyon testi kullanıyordum. Adet olacağım gün 372 çıktı beta Dr gittim yarın tekrar ver dedi 572 çıktı bugün tekrardan verdim 891 çıktı tam kaç günlük olduğunu cikarta biliyorum 24 günlük olması lazım sizce bu değerler normal mi. Cuma günü birde ulturasyon var Dr keseyi görebilir mi

Muhtemelen bu değere göre şuan 3 hafta 6 günlük değil biraz daha azdır çünkü değer yüksek değil. Zaten ilerde doktorunuz kaç haftalık olduğunu ultrasondan size söyler☺️ değeriniz biraz yükselince keseyi görmek için doktora gidin

Merhaba hanımlar bende pcos vardı ovulasyon testi kullanıyordum. Adet olacağım gün 372 çıktı beta Dr gittim yarın tekrar ver dedi 572 çıktı bugün tekrardan verdim 891 çıktı tam kaç günlük olduğunu cikarta biliyorum 24 günlük olması lazım sizce bu değerler normal mi. Cuma günü birde ulturasyon var Dr keseyi görebilir mi
Değerleriniz gayet iyi olası regl gününüzden 10 gün sonra giderseniz keseyi net görebilirsiniz keseyi gördükten 10 gün sonra da kalp atışına gidersiniz, sağlıkla ilerlesin 🧿

Back
X