Şu an çok çok erken yumurtlamanız yeni bitmiş sayılır elbette gebelik varsa ilerleyen günlerde artarmerhabalar kanda beta hcg reglden ne kadar süre önce gerçek sonucu alabiliriz ? mesela diyelim ki gebelik oluşuyor fakat regle daha 12 gün var az da olsa yüksek bir değer çıkar mı yoksa her zamanki gibi mi çıkar ? en sağlıklı sonucu regl gecikmesi ile alabileceğimi biliyorum fakat bugun başka bir sebeple kan vermiştim beta da bakılmış ve her zamanki gibi çıkmış değer. gebelik istiyorum ama dediğim gibi daha reglme 12 gün var sizce değer az da olsa yükselir miydi yoksa çok mu erken
Zaten yumurtlama genelde regle 10-13 gün kala oluyor. Henuz hiçbir sonuc cıkmazmerhabalar kanda beta hcg reglden ne kadar süre önce gerçek sonucu alabiliriz ? mesela diyelim ki gebelik oluşuyor fakat regle daha 12 gün var az da olsa yüksek bir değer çıkar mı yoksa her zamanki gibi mi çıkar ? en sağlıklı sonucu regl gecikmesi ile alabileceğimi biliyorum fakat bugun başka bir sebeple kan vermiştim beta da bakılmış ve her zamanki gibi çıkmış değer. gebelik istiyorum ama dediğim gibi daha reglme 12 gün var sizce değer az da olsa yükselir miydi yoksa çok mu erken
evet evet yeni bitti sayılır zaten ama o kadar istiyorum ki bu sonucu da her zamanki gibi gorunce cok uzuldum dedim bu ay da olmadı herhalde. umarım nasip olurŞu an çok çok erken yumurtlamanız yeni bitmiş sayılır elbette gebelik varsa ilerleyen günlerde artar
anladım , cok tesekkur ederimZaten yumurtlama genelde regle 10-13 gün kala oluyor. Henuz hiçbir sonuc cıkmaz
Ben yumurtlamadan 13gün sonra regl oluyorum mesela.
merhabalar kanda beta hcg reglden ne kadar süre önce gerçek sonucu alabiliriz ? mesela diyelim ki gebelik oluşuyor fakat regle daha 12 gün var az da olsa yüksek bir değer çıkar mı yoksa her zamanki gibi mi çıkar ? en sağlıklı sonucu regl gecikmesi ile alabileceğimi biliyorum fakat bugun başka bir sebeple kan vermiştim beta da bakılmış ve her zamanki gibi çıkmış değer. gebelik istiyorum ama dediğim gibi daha reglme 12 gün var sizce değer az da olsa yükselir miydi yoksa çok mu erken
merhaba evet bugun yaptırdım daha reglme 5 gün var ama 38.3 çıktı beta normalde <0.100 çıkar benimMerhaba,
Tekrar test yaptırdınız mı?
merhaba evet bugun yaptırdım daha reglme 5 gün var ama 38.3 çıktı beta normalde <0.100 çıkar benim
2-3 gün sonra tekrar kan vericem yükseliş olup olmadığını görmek için , şimdilik gebelik gibi duruyor inşallah
amin çok sağ olun , allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah güzel artış olur
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Merhabalar değeriniz yükseldi mi ?bende aynı durumdayım şu an .regle 6gün var beta hah 9 çıktıamin çok sağ olun , allah isteyen herkese nasip etsin
merhabalar evet dün kan verdim 393 olmuşMerhabalar değeriniz yükseldi mi ?bende aynı durumdayım şu an .regle 6gün var beta hah 9 çıktı
Gözünüz aydın sağlıkla akın kucağınızamerhabalar evet dün kan verdim 393 olmuşinşallah her şey gönlümüzce olur
amin hepimiz inşallahGözünüz aydın sağlıkla akın kucağınızabenim regle 4 gün var. Regl olacakmışım gibi sancı çekiyorum.bata 6 gün kala beta hcg 9 çıktı.sonra kan vermedim.sizinde regl sancınız oldu mu
Merhabalar işallah değeriniz katlanarak artmıştırmerhaba kızlar ilk betam 35,9 çıktı ikinci betam bugün verdim 58,7 çıktı artış iyimi acaba acil yardımcı olabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?