• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

cc969

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
116
41
48
merhabalar kanda beta hcg reglden ne kadar süre önce gerçek sonucu alabiliriz ? mesela diyelim ki gebelik oluşuyor fakat regle daha 12 gün var az da olsa yüksek bir değer çıkar mı yoksa her zamanki gibi mi çıkar ? en sağlıklı sonucu regl gecikmesi ile alabileceğimi biliyorum fakat bugun başka bir sebeple kan vermiştim beta da bakılmış ve her zamanki gibi çıkmış değer. gebelik istiyorum ama dediğim gibi daha reglme 12 gün var sizce değer az da olsa yükselir miydi yoksa çok mu erken

merhabalar kanda beta hcg reglden ne kadar süre önce gerçek sonucu alabiliriz ? mesela diyelim ki gebelik oluşuyor fakat regle daha 12 gün var az da olsa yüksek bir değer çıkar mı yoksa her zamanki gibi mi çıkar ? en sağlıklı sonucu regl gecikmesi ile alabileceğimi biliyorum fakat bugun başka bir sebeple kan vermiştim beta da bakılmış ve her zamanki gibi çıkmış değer. gebelik istiyorum ama dediğim gibi daha reglme 12 gün var sizce değer az da olsa yükselir miydi yoksa çok mu erken
Şu an çok çok erken yumurtlamanız yeni bitmiş sayılır elbette gebelik varsa ilerleyen günlerde artar 🌸

Zaten yumurtlama genelde regle 10-13 gün kala oluyor. Henuz hiçbir sonuc cıkmaz
Ben yumurtlamadan 13gün sonra regl oluyorum mesela.

Şu an çok çok erken yumurtlamanız yeni bitmiş sayılır elbette gebelik varsa ilerleyen günlerde artar 🌸
evet evet yeni bitti sayılır zaten ama o kadar istiyorum ki bu sonucu da her zamanki gibi gorunce cok uzuldum dedim bu ay da olmadı herhalde. umarım nasip olur 🙌

Merhaba,
Tekrar test yaptırdınız mı?

Merhaba,
Tekrar test yaptırdınız mı?
merhaba evet bugun yaptırdım daha reglme 5 gün var ama 38.3 çıktı beta normalde <0.100 çıkar benim
2-3 gün sonra tekrar kan vericem yükseliş olup olmadığını görmek için , şimdilik gebelik gibi duruyor inşallah 🙌

merhaba evet bugun yaptırdım daha reglme 5 gün var ama 38.3 çıktı beta normalde <0.100 çıkar benim
2-3 gün sonra tekrar kan vericem yükseliş olup olmadığını görmek için , şimdilik gebelik gibi duruyor inşallah 🙌

İnşallah güzel artış olur 🤲🏼
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ☺️

merhabalar evet dün kan verdim 393 olmuş 🙌 inşallah her şey gönlümüzce olur 🫶
Gözünüz aydın sağlıkla akın kucağınıza 😊benim regle 4 gün var. Regl olacakmışım gibi sancı çekiyorum.bata 6 gün kala beta hcg 9 çıktı.sonra kan vermedim.sizinde regl sancınız oldu mu

Gözünüz aydın sağlıkla akın kucağınıza 😊benim regle 4 gün var. Regl olacakmışım gibi sancı çekiyorum.bata 6 gün kala beta hcg 9 çıktı.sonra kan vermedim.sizinde regl sancınız oldu mu
amin hepimiz inşallah 🙏 benim normalde regl günüm bugun ve dün aksam biraz agrım oldu ama cok kısmiydi hemen gecti. regle 5 gün kala 38.3 çıktı 1 gün kalası 393 oldu bu arada. 5 üzeri değerde gebelik olabilir diye yorumlandığını biliyorum sizin 9’sa tekrarlayın derim. sayıdan çok artış düzeyi önemli. 2 günde 1 düzenli artıyorsa güzel. umarım sağlıkla evladınıza kavuşursunuz.💗🌸

merhaba kızlar ilk betam 35,9 çıktı ikinci betam bugün verdim 58,7 çıktı artış iyimi acaba acil yardımcı olabilirmisiniz

Back
X