Beta hcg

zelikaksk35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
4
15
3
43
Merhaba beta hcg 13 mayısta 4883 18 mayıs bugün 19897 çıktıyani istenilen artış gibi gözükmüyor sonuçta 5 gün geçti çok korkuyorum 7 tüp bebek denemesi ve 44 yaş doğal yolla gelen hamilelik sizce beta nasıl hepsini aynı hastanede yaptırdım bu arada 14 mayısta kese görüldü ama ben çok paniğim

Sanki cok normal artmis. 15inde 9bin kusur olduysa 17sinde 18 binlerde olur. Bi de sanirim kese kalp vs goruldukten sonra beta degerinin bi onemi kalmiyormus. Daha iyi bilenler vardir tabii yazarlar birazdan. Panik yapmayın

Merhaba beta hcg 13 mayısta 4883 18 mayıs bugün 19897 çıktıyani istenilen artış gibi gözükmüyor sonuçta 5 gün geçti çok korkuyorum 7 tüp bebek denemesi ve 44 yaş doğal yolla gelen hamilelik sizce beta nasıl hepsini aynı hastanede yaptırdım bu arada 14 mayısta kese görüldü ama ben çok paniğim
Ay çok harika.tebrik ederim. Ben de 40 yaş şuan ve dört kez denedik tüp bebeği. Olmuyor diye saldım ben de. Stres yapmayın ve vücudunuza yansıtmayın herşey yolunda inşallah

Bence her şey yolunda gibi , Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin❤️

Keseden sonra iki kat artış olmaz değerde hcg değerinede bakılmaz merak etmeyin keseden sonra kalp atışı için bekleyin sağlıkla gelsin

Back
X