Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimEvet çok iyi iki katı maşallah
Muhtemelen görünür 6. Haftadan itibaren görünüyor diye biliyorum cuma günkü sonucun baya artmıştır bugüneMerhaba adetm gecikmesinden dokuzuncu günü test yaptım yanı persembe gunu pozu fi kan verdim cuma günü 2655le hamılelıgımı öğrendim daha doktora gıtmedım yarın gıdecegım. Son adet tarıhımın ılk gunu 6nısan . Suan 6haftadayım tahmını yarın sizce kalp atısı duyarmıyım ?
Kan vermemı ıstemedı doktor oyuzden bır kere verdım . İnşallah duyarım kalp sesimi teşekkür ederim
Teşekkür ederimNormal . Sağlıkla gelsin inş
Merhaba,sonuç ne acaba sizinle benzer durumu yaşıyorum. Kalp atışını duydunuz mu hayırlısı ileMerhaba adetm gecikmesinden dokuzuncu günü test yaptım yanı persembe gunu pozu fi kan verdim cuma günü 2655le hamılelıgımı öğrendim daha doktora gıtmedım yarın gıdecegım. Son adet tarıhımın ılk gunu 6nısan . Suan 6haftadayım tahmını yarın sizce kalp atısı duyarmıyım ?
Kalp sesini duymadık gec dollenme olmuş olabılır dedı persembe gıdecegımMerhaba,sonuç ne acaba sizinle benzer durumu yaşıyorum. Kalp atışını duydunuz mu hayırlısı ile
Siz ne yaptınız peki gıttınizmiMerhaba,sonuç ne acaba sizinle benzer durumu yaşıyorum. Kalp atışını duydunuz mu hayırlısı ile