Beta hcg

aysglns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
14
1
1
23
Merhabalar kızlar 17 mayıs kan verdim 10.63 çıktı
18 mayıs kan verdim yine bu defa 13.3 çıktı betam 19 mayıs beklenen adet tarihimdi hala adet olmadım dün yine kan verdim bu defa 9.6 düşmüş değerim sizce sonuç ne olur sonradan artar mı

18 mayıs kan verdim yine bu defa 13.3 çıktı betam 19 mayıs beklenen adet tarihimdi hala adet olmadım dün yine kan verdim bu defa 9.6 düşmüş değerim sizce sonuç ne olur sonradan artar mı
Kimyasal gebelik canım büyük ihtimalle

Gecmis olsun :( kimyasal gibi duruyor regl oldun mu?

merhaba kızlar,
öncelikle ben 10 şubatta bir düşük yaptım .sonrasında mayıs ayı içerisinde 1 kere korumasız ilişki yaşadık eşimle,dün rahatsızlandığım için doktoradan serum öncesi kan testi istedim ondada beta hgc < 2,30 Negative bana negatif oldugunu söyledi bugünde sabahtan kahverengi lekelenme ardından 2 3 kere sildikçe kırmızı kan geldi yalnız bu arada adetime 5 gün var ve genelde ya 1 gün önce yada 1 gün sonra fiks olurum bu beta değeri değişkenlik gösterebilirmi ?

Back
X