• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg

Rukiye3426

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
17
35
8
Kızlar herkese merhaba. Daha önce 2 kere tüp bebek ve 1 aşılama oldum. Negatif sonuçlandı. Bugün hiç ama hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim, beta hcg 5778 çıktı. İki gün sonra tekrar baktıracağım inşallah. Değerim kaça katlanmalı?

Kızlar herkese merhaba. Daha önce 2 kere tüp bebek ve 1 aşılama oldum. Negatif sonuçlandı. Bugün hiç ama hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim, beta hcg 5778 çıktı. İki gün sonra tekrar baktıracağım inşallah. Değerim kaça katlanmalı?
Kan yerine direk muayene olsanız? Kese gözükür

Yumurta takibi vs yapmadınız mı ev de iş falan da mı yapmadınız hayırlı olsun 🪽

Ay gözükür mü gözükmez mi stresine girdim, cumartesi değere göre randevu alsam diyorum ama 🤭 heyecandan ne yapacağımı bilemedim
Istersen bekle haftaya kalp atisi ile beraber bak. Istersen hemen randevu al :) karından 6000 ustu gözüküyor sanirim emin değilim ama vajinal muayene ile kesinlikle görürsün. Tekrar kan vermeye gerek yok degerin yüksek bir değer. Insanlar kanı keseyi henuz göremediği için veriyor :)

Yumurta takibi vs yapmadınız mı ev de iş falan da mı yapmadınız hayırlı olsun 🪽
Yok hiçbir şey yapmadım, o kadar yorulmuştum ki. Rahim filmi çekildim 2018de, ondan sonra hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra 1 aşılama 2 tüp bebek derken, artık yıprandım nerdeyse. Son zamanlarda olursa olur, olmazsa Rabb'imin hikmeti dedim. Hiç beklemediğim bi anda oldu. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin 🤲🏼❤️

Yok hiçbir şey yapmadım, o kadar yorulmuştum ki. Rahim filmi çekildim 2018de, ondan sonra hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra 1 aşılama 2 tüp bebek derken, artık yıprandım nerdeyse. Son zamanlarda olursa olur, olmazsa Rabb'imin hikmeti dedim. Hiç beklemediğim bi anda oldu. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin 🤲🏼❤️
Tüp bebek negatifinden sonra çoğu insan hamile kalıyor sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba beta hcg sonucum bu çıktı sonuç ne bilen varmı

Eklentiler

• FE044183-934F-4E93-A944-B317BF1DFDC1.webp
    FE044183-934F-4E93-A944-B317BF1DFDC1.webp
    16 KB · Görüntüleme: 27
Tebrik ederim✨🥰

2 katı olmalı

Back
X