Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece veya sabah düşerMerhabalar ben bugün sağlık ocağında beta hcg testi istedim yaptilar internette 3 4 saatte çıkar deniyor e nabızda baktım göremiyorum ne zaman düşer ? Bilgisi olan
Hala düşmemiş ya offf beklemek ne kadar zormuş yaş başka yerden öğrenme şansım yok muMerhabalar ben bugün sağlık ocağında beta hcg testi istedim yaptilar internette 3 4 saatte çıkar deniyor e nabızda baktım göremiyorum ne zaman düşer ? Bilgisi olan
Düştü şimdi 904 çıkmış kaç haftalık oluyor iyi mi değer hiç bilmiyorum yabugün öğleden sonra 1 gibi anca düşer. keşke tahlili hangi laboratuvara gönderiyorlar öğrenseydiniz. barkodun da fotoğrafını çekseydiniz evde o laboratuvarın sitesinden sonuçları an be an takip ediyorsunuz. ben hep öyle yapıyorum, sağlık ocağı hemşiremiz öğretmişti sağ olsun
Maşallah hayirli olsun hamilesiniz 3000 olunca karından kese görünüyormuş 2 günde bir %50 artsa , 2 gun sonra 1500, 4 gün sonra 2000 olsa haftaya randevu alın doktoraDüştü şimdi 904 çıkmış kaç haftalık oluyor iyi mi değer hiç bilmiyorum ya
Çok teşekkür ederim. Rabbim dileyen,isteyen herkese versin hayırlısı ileMaşallah hayirli olsun hamilesiniz 3000 olunca karından kese görünüyormuş 2 günde bir %50 artsa , 2 gun sonra 1500, 4 gün sonra 2000 olsa haftaya randevu alın doktora![]()
Amin inşallah bana da dua eder misinizÇok teşekkür ederim. Rabbim dileyen,isteyen herkese versin hayırlısı ile![]()
Çok iyi çıkmış canım birkaç gün sonra kan verirsin ikiye katlarsa sağlıklı demektirDüştü şimdi 904 çıkmış kaç haftalık oluyor iyi mi değer hiç bilmiyorum ya
Tabiki ederim canım. Rabbim en güzelini,hayırlısını nasip etsin inşallah sana da dualarimda olacaksın hepAmin inşallah bana da dua eder misiniz![]()
Allah razı olsun cok teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinTabiki ederim canım. Rabbim en güzelini,hayırlısını nasip etsin inşallah sana da dualarimda olacaksın hep![]()
Amin canımAllah razı olsun cok teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin![]()