Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hayırlı olsun kessin gebelik vardır sağlıkla gelsinKızlar kan tahlilinde beta hcg 1234,12 yazıyor. Hamile miyim anlayamadım.
regl kaç gün geçti acabaKızlar kan tahlilinde beta hcg 1234,12 yazıyor. Hamile miyim anlayamadım.
Aldıracağım amaevet hayırlı olsun kessin gebelik vardır sağlıkla gelsin
11 gün gecikti, tahminimce 4 haftalıkregl kaç gün geçti acaba
neden kiAldıracağım ama
Kimisi olsun die neler ediyor kimisi oldugu halde aldiriyor garip sonucta yasiyor bi kalp var oratada bile bile katil mi olacaksiniz sadece soruyroumAldıracağım ama
4 haftalık gebelikte kalp atışı yoktur.Kimisi olsun die neler ediyor kimisi oldugu halde aldiriyor garip sonucta yasiyor bi kalp var oratada bile bile katil mi olacaksiniz sadece soruyroum
Anne rahmine dustugu an zaten orada bi hayat yokmu madem istemiyordu neden hamile kaldi mesela sonucta var olan bi canli parcalanarak alinmayacakmi yasal olabilir vicdanen yasalmi onu tartismaliyiz4 haftalık gebelikte kalp atışı yoktur.
Katillikle ne alakası var ayrıca bunun. Küretaj tamamen kişinin tercihine kalmış ve yasal bir olaydır.
Karar elbette ki sizin ama korunmanızı öneririm. Ha korunduğunuz halde olduysa bir şey diyemem inşallah zoraki değildir ama normal şartlarda kendi isteğinizle yapıyorsanız korunmanız gerekmekte. Böylece ne kürtaja gerek kalır ne de bu durumu yaşamanıza.Aldıracağım ama
Hayır, bu tamamen dramatize edilmiş bir bakış açısı. Boş kese, yalancı gebelik gibi durumlar da yaşanıyor. Kaldı ki bu bilimsel bir olay. Döllenirsin ve gebelik süreci başlar.Anne rahmine dustugu an zaten orada bi hayat yokmu madem istemiyordu neden hamile kaldi mesela sonucta var olan bi canli parcalanarak alinmayacakmi yasal olabilir vicdanen yasalmi onu tartismaliyiz
Bu konuda insanları yargılamak bizim haddimize değil hanımefendi. Sınanmadığınız şeyler hakkında bu kadar rahat konuşmayın kınadığınız ne varsa başınıza gelir, sizin gelmese çocuklarınızın başına gelir sakın unutmayın bunuAnne rahmine dustugu an zaten orada bi hayat yokmu madem istemiyordu neden hamile kaldi mesela sonucta var olan bi canli parcalanarak alinmayacakmi yasal olabilir vicdanen yasalmi onu tartismaliyiz
Ya ne alakasi var kinamakla zaten konuyu acan fake biri sizcede belli degilmi dalga gecmek icin konu acmis. Ortada kinanan bisi yok cocuk istemiyorsa korunacak buna ragmen kalirsa buna zaten bi dedigimiz yok ama ortada bi can varken ki dogmus olmasi yada olmamasi mesele degil bile isteye onu aldirmak bana klirsa herhangi bir canli öldurmekten farksiz . Bana kalmasida mesele degil bu zaten bilinen birsey.. kisaca kinayan yok kinanan yok hanimefendi yargilamayada gelirsek sizin haddiniz olmaya bilir ama ortada bir varlik varsa benim haddimdir buda sizi hic alakadar etmez ki sinanmadigimi nerden biliyorsunuz nerden taniyorsunuzki beni sizde hic bilmediginiz birini yargiliyorusunuz ??Bu konuda insanları yargılamak bizim haddimize değil hanımefendi. Sınanmadığınız şeyler hakkında bu kadar rahat konuşmayın kınadığınız ne varsa başınıza gelir, sizin gelmese çocuklarınızın başına gelir sakın unutmayın bunu
Konumuz bos kese yada yalanci gebelik degil hamilelik kesinlesmis ve deger 1234 e cikmis acil durumlar haric konuyu farkli yerlere cekmeyinizHayır, bu tamamen dramatize edilmiş bir bakış açısı. Boş kese, yalancı gebelik gibi durumlar da yaşanıyor. Kaldı ki bu bilimsel bir olay. Döllenirsin ve gebelik süreci başlar.
Canım benim hiç bir şey parçalanmıyor merak etme. Rahimdeki tabakaya tutunmuş bir kan torbasını kazıyorlar sadece. Bazen sadece ağızdan bir hapla adet kanaması şeklinde bile akıp gidiyor.
Umarım pişman olmazsın çok üzüldüm şuan biz çok çabalıyoruz olmuyor istemeyenlere nasip oluyor inşallah kararinizdan donersinizAldıracağım ama
Konumuz gebe kalmış ve aldırmak isteyen bir hemcinsimize destek olmak. Bu bu kadar basit.Konumuz bos kese yada yalanci gebelik degil hamilelik kesinlesmis ve deger 1234 e cikmis acil durumlar haric konuyu farkli yerlere cekmeyiniz
Planlanmamış evlilik dışı bir gebelikKimisi olsun die neler ediyor kimisi oldugu halde aldiriyor garip sonucta yasiyor bi kalp var oratada bile bile katil mi olacaksiniz sadece soruyroum
Allah herkesin gönlüne göre versin inaşşahUmarım pişman olmazsın çok üzüldüm şuan biz çok çabalıyoruz olmuyor istemeyenlere nasip oluyor inşallah kararinizdan donersiniz
böyle olmasını ben de istemezdimKimisi olsun die neler ediyor kimisi oldugu halde aldiriyor garip sonucta yasiyor bi kalp var oratada bile bile katil mi olacaksiniz sadece soruyroum