Kizlar merhaba, reglim bir gun gecikmişken idrar testim böyle çift çizgiydi. O günden sonra git gide daha da koyulaştı. 11 eylülde beta verdim 160 çıktı. 15 eylülde dört gün sonra tekrar verdim 667 çıktı. Çift çizgm devam ediyor idrar testinde. Doktora gidicem ama hamilelik var mı bu artış normal mi
#betahcg
son bir şey daha soracağım. Ben önceki bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim.. ister istemez tedirgin oluyor insan. Ama o henüz tam belirmemiş gibiydi beta 14 le öğrendim sonra hemen sıfırlanmıştı. Bu sefer değerim daha yüksek o ihtimal daha düşüktür herhalde değil mi? Önceden yaşayan varsa yazabilir mi acaba..
son bir şey daha soracağım. Ben önceki bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim.. ister istemez tedirgin oluyor insan. Ama o henüz tam belirmemiş gibiydi beta 14 le öğrendim sonra hemen sıfırlanmıştı. Bu sefer değerim daha yüksek o ihtimal daha düşüktür herhalde değil mi? Önceden yaşayan varsa yazabilir mi acaba..
6 ay sonra.. hemen olmadı malesef benim pcos vardı. Geçen ay çatlatma iğnesi denedim tutmadı. Bu ay her şeyi bırakmıştım mola vereyim derken hemen oldu :) Çok sağolun