• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg

Sumeyraaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
29
4
1
30
Bir kaç gün önce gebe olduğumu öğrendim beta hcg ilk 223.2 çıktı dün tekrar kan tahlili verdim bugün sonuç 423.6 çıkmış normal mi nasıl bir iki gün sonra tekrar kan vereyim diyorum inşallah yükselmeye devam eder bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim

Bir kaç gün önce gebe olduğumu öğrendim beta hcg ilk 223.2 çıktı dün tekrar kan tahlili verdim bugün sonuç 423.6 çıkmış normal mi nasıl bir iki gün sonra tekrar kan vereyim diyorum inşallah yükselmeye devam eder bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim
Gayet güzel yükselmiş inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Canım hayırlısı olsun 1 hafta sonra vajinal olarak kese görünür, 2 günde ortalama 2 kat artıyor beta.

Teşekkür ederim alttan muayene yaptırmak istemiyorum dusuk ihtimali falan olabiliyormuş karından bakılmaz mi
Düşük ihtimali olmuyor hayatım ama için rahat edecekse beklersin sadece tavsiyem sürekli kan aldırma. Kan vermek daha cok etkiliyor bebeğin gelişimini doktorum söyledi. Bugün 400 ise 2 günde 2 kat artarak hesapladığımızda bugünden 8 gün sonra yani 4 ekimde 6 bin olur beta hcg. En iyisi 6 ekimde doktora gidip karından görebilirsin keseyi rahatlıkla

Düşük ihtimali olmuyor hayatım ama için rahat edecekse beklersin sadece tavsiyem sürekli kan aldırma. Kan vermek daha cok etkiliyor bebeğin gelişimini doktorum söyledi. Bugün 400 ise 2 günde 2 kat artarak hesapladığımızda bugünden 8 gün sonra yani 4 ekimde 6 bin olur beta hcg. En iyisi 6 ekimde doktora gidip karından görebilirsin

Düşük ihtimali olmuyor hayatım ama için rahat edecekse beklersin sadece tavsiyem sürekli kan aldırma. Kan vermek daha cok etkiliyor bebeğin gelişimini doktorum söyledi. Bugün 400 ise 2 günde 2 kat artarak hesapladığımızda bugünden 8 gün sonra yani 4 ekimde 6 bin olur beta hcg. En iyisi 6 ekimde doktora gidip karından görebilirsin keseyi rahatlıkla
Anladım tamamdır çok teşekkür ederim 😇

Merhaba ben 3 kere kan verdim yarın yine vermeyi düşünüyorum zararlı mı bebek için gerçekten

Merhaba ben 3 kere kan verdim yarın yine vermeyi düşünüyorum zararlı mı bebek için gerçekten
Bana doktorum cok sık kan vermek iyi değil dedi bence bekleyebiliyorsan bekle onun yerine evde test yap için rahatlasın, zaten dediğim gibi 2 günde 2kst artacak şekilde hesapla 2-3bin olunca beta vajinal rahat görünüyor. 10bin falan karından çok rahat görünüyor.

Back
X