• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG

aaaffgg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
58
7
1
25
Kızlar beta hcg baktırdım 4.5 çıktı reglime iki gün var yükselir mi geç yumurtladım bu ay dpo 12 bugün lütfen fikri olan varsa yazsın

Kızlar beta hcg baktırdım 4.5 çıktı reglime iki gün var yükselir mi geç yumurtladım bu ay dpo 12 bugün lütfen fikri olan varsa yazsın
Sınırda canım çok erken öğrenmişsin belli ki 2 günde bir kan vermen gerekiyor önemli olan yükselmesi

Çok sınırda bi değer yükselebilir Regl geçtikten sonra 3. Gün gecikme günü falan tekrar kan verin

Sınırda canım çok erken öğrenmişsin belli ki 2 günde bir kan vermen gerekiyor önemli olan yükselmesi
8 aydır deniyoruz ilk defa bu kadar belirti yaşadım testlerde hep silik çıktı anlamadım daha yüksek bekliyordum

8 aydır deniyoruz ilk defa bu kadar belirti yaşadım testlerde hep silik çıktı anlamadım daha yüksek bekliyordum
Olabilir canım benim de geç döllenme bir hafta geriden geliyor gecikmeden sonra 60 la öğrenmiştim düşün. böyle şeyler çok normal önemli olan iki katına çıkması o dönem çok stresli oluyor biliyorum ama çok fazla strese sokma kendini kafanı başka şeylerle dağıt çünkü insan çok düşünüyor

Olabilir canım benim de geç döllenme bir hafta geriden geliyor gecikmeden sonra 60 la öğrenmiştim düşün. böyle şeyler çok normal önemli olan iki katına çıkması o dönem çok stresli oluyor biliyorum ama çok fazla strese sokma kendini kafanı başka şeylerle dağıt çünkü insan çok düşünüyor
Sen ilk kaçla öğrendin

Ben de normalde 4 ünde yumurtlamam olması gerekirken 10 unda yumurtladım geç döllenme olabilir benimde

Keşke gecikme bekleseydim ya dayanamadım maalesef böyle daha kötü oldu
Anlıyorum sağlık ocağına kan vermeye gidiyordum iki günde bir kalbim ağzımda oluyordu yükseldi mi yükselmedi mi yapılan idrar testlerinde koyulaşma var mı yok mu gebeliğin en stresli dönemlerinden birisi maalesef ki 🥲

Belirtilerin nelerdi bu arada
Ay ben hiç unutmuyorum kan vermeye gittik eşimle adet olacak gibiydim sürekli adet olacağım zaten boşuna mi geldik falan diyordum çünkü cidden regl ağrısıyla aynıydı benimkisi. regl geldi gelecek gibi 😅 bence tek belirtim akıntımfı

Ay ben hiç unutmuyorum kan vermeye gittik eşimle adet olacak gibiydim sürekli adet olacağım zaten boşuna mi geldik falan diyordum çünkü cidden regl ağrısıyla aynıydı benimkisi. regl geldi gelecek gibi 😅 bence tek belirtim akıntımfı
Benimde yumurtlamadan sonra hiç akıntım bitmedi normalden tek farkım akıntı şuan bide kasık ağrısı normalde adetin birinci günü olurdu sadece

Ya benim anlamadığım şey neden gebelik testleri silik çıktı beta düşükse nasıl algıladı

Back
X