Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zzz1204

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
9
1
1
25
Merhaba benim iki gün önce 38,5 beta hcg sonucum çıktı bugün yani 16 Aralıkta da beta 21,2 çıktı sağlık ocağındaki doktor 1 hafta bekleyelim yine kan ver dedi ama ben yine de yarına hastaneden randevu aldım böyle bir deneyim yaşayanlar var mı yorum yaparsanız sevinirim

Başıma gelmedi ama burdan gördüğüm kadarıyla kimyasal gebelik oluyor düşüşe geçmişse en az iki günde iki kat artması lazım canım ama sen ümidini kaybetme tekrar git bakalım

Başıma gelmedi ama burdan gördüğüm kadarıyla kimyasal gebelik oluyor düşüşe geçmişse en az iki günde iki kat artması lazım canım ama sen ümidini kaybetme tekrar git bakalım
Evet öyleymiş bende araştırdım biraz ama iyi düşünmek istiyorum teşekkür ederim.

Arkadaşlar iyi akşamlar,bir şey sorabilir miyiimmm
benim kendi hesaplamama göre 15,kullndığım uygulamaya göre 11 gün adet gecikmem var.Bu zamana kadar birçok erken gebelik testi yaptım iyi markalar olmasına da önem gösterdim hepsi negatif.Geçen gün eczaneden aldığım bir kaset testi yapayım dedim,ilk 20 dakika gözlemledim hiçbir ikinci çizgi yoktu kenara bıraktım.6 saat sonra baktığımda pozitifleşmişti ama etrafına boya akmış gibi de olmuştu.Ben de şüphelenip kaset testin son kullanma tarihini kontrol ettim 25 kasım’da geçmiş meğersem.Ama içim rahat etmedi,kan verdim.Sonucum <2.0 çıktı.Kan sonucım doğrudur değil mi

Ay keşke bie hamile olmadığınızı o kalın kafanız anlasada rahatlasak bıktık sizden. Kendiniz sürekli konu açmıyor gibi bir de milletin konusuna salça oluyorsun bi s...

Canım iyi geceler sağlıksız bir gebelik daha doğrusu bir kimyasal gebelik geçiriyorsun büyük ihtimalle korkacak endişe edecek bir şey yok normal düşük.gibi dusunme yumurtan spermi içine almış ama beğenmemis o yüzden daha bebek olusmadan kendini atıyor seni yeni bir gebeliğe hazirlamak için normal regl olur gibi oluyorsun herhangi bir işlem gerektirmiyor.

Kimyasal gibi duruyor
Farklı yerde vermiş olmanızın da etkisi vardır ama 2 gün ara ile verdiğiniz için değer bariz düşmüş. Sanırım kimyasal gebelik. Sıfırlanınca adet olacaksınız

Ay keşke bie hamile olmadığınızı o kalın kafanız anlasada rahatlasak bıktık sizden. Kendiniz sürekli konu açmıyor gibi bir de milletin konusuna salça oluyorsun bi s...
Bu kadar sert bir çıkışın gerekli olduğunu düşünmüyorum.Tek amacım deneyimli insanlardan fikir,yorum almak.Etrafımda danışabileceğim,güvenebileceğim birileri maalesef yok.İnsanım,evham yapıyorum.Bu konularda bilgim olmadığı için de buralardan yorum almaya çalışıyorum.Böyle bir cevabı almayı beklemezdim.Yine de sağolun ya

Sorduğun sorunun sacmaliginin farkında mısın hayatın sadece sevişip hamile kalmamaktan ibaret doktora mı benziyoruz ? Veya siz sevisirken yaninizdaydik sperm aenin bir tarafına girdi mi girmedi mi diye baktik mi ? Gebelik belirtileri başlığındq soru açan kadınların yüzde 99 u hamile kalmak isteyen kadinla dolu. Biraz beyninizi geliştirin sevisene kadar. Her sağlık ocağında ebe var gittiğiniz zaman nasil hamile kalinmaz size anlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…