beta hcg

kan tahlili yanlış çıkarmı kızlar?iyce stres oldum.

kan tahlili yanlış çıkmaz canım,şu ana kadar 2 kere kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatifti acaba yanlış mı dediğim anlar oldu ama sonra regl oldum.... senin adetin mi gecikti canım?

kan tahlili yanlış çıkmaz canım,şu ana kadar 2 kere kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatifti acaba yanlış mı dediğim anlar oldu ama sonra regl oldum.... senin adetin mi gecikti canım?

ya evet canım 4 gün geçti....napcam bilmiorum.drumu aramaya yüzümde yok.beta hcg 0.2 çıktı....ıraz die bir arkadaş varmış...onunda öyle olmuş.yazılarını okudum şimdi.detaylı aramaya geçtim.napim.stresten......o şimdi hamile...cevap bekliyorum canım yaaaa.saolun

canim benim adetim 5 gun gectikten sonra sonucum 45 cikti yani aslinda biraz yuksek ama yinede regl oldum yani hamile degilmisim. ama bazilari belli olmaz diyorlar sonradan ikici kere yaptirinca yukselebiliyormus.

canım biz de bir arkadaşıma yaptırdık 2 gün geçmişti 4 çıktı onunda ama malesef 5 in üstü hamile yani 4 bile yeterli olmuyor.ama inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerini alırız...

canim benim adetim 5 gun gectikten sonra sonucum 45 cikti yani aslinda biraz yuksek ama yinede regl oldum yani hamile degilmisim. ama bazilari belli olmaz diyorlar sonradan ikici kere yaptirinca yukselebiliyormus.

saol canım benim.ne yapiym ümitle yazılarınızı okumaktan başka

canım biz de bir arkadaşıma yaptırdık 2 gün geçmişti 4 çıktı onunda ama malesef 5 in üstü hamile yani 4 bile yeterli olmuyor.ama inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerini alırız...

saol canım inşallah hayırlısıylqa hamilelik olur da ben 2.böle olan olurum bellimi olur dimi;?

ya evet haklısında.sana bişey sorcam normal bir insanda beta hcg varmııdr?Bİ DE BENİMKİSİ BİR ÜMİT İŞTE

vardır herhalde onu bilmiyorum ama hepimiz her ay ümitleniyoruz işte kısmet herşey allahdan rabbim hepimizin gönlüne göre versin :1hug:

Arkadaşlar merhaba bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim... geçen ay reglim geç oldu bir haftaya yakın, 23 temmuzda regl oldum.. ilişki tarihimde 5-6-7 ağustos fakat içeri boşalma olmadı...arkasından 15 ağustosta kan testi yaptırdım.. Değerim 1.71 Negatif Yazıyordu ben şuan evli değilim ve bebek istemiyorum. Dolayısıyla sevindim.. Bu ay reglim geç olmazsa 20 ağustosta olması gerekiyordu olmadı 23 ünde marketten aldığım idrar testini denedim. Bir çizgi çok net ikinci çizgi biraz silik çıktı. An itibarı ile reglim 6 gün geç...psikolojik olarak geciktiriyormuyumdur? yoksa hamilemiyim... ne yapacağımı şaşırdım içim içimi yiyor..şuanda aile yanındayım gidip baktıramam da bir kere daha bir 10 gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…