Beta Hcg

sevkandemirtas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
783
0
0
Muğla
Arkadaslar 7 Ocakta Beta hcg degerım 3688.6 cıktı bu cok dusuk bır deger degıl mı durumum suphelı mı. ıdrar testım pozıtıf ultrasonda kese gorundu.
Hcg degerlerınızı ve doktorunuzun yorumunu yazarmısınız.

son adet tarihiniz ndir..
değer gayet normal benim ilk değerim sadece 11 çıkmıştı ve şu an kızım kollarımda :)
kese göründüyse dert etmeyin doktorunuzun takibinde olun

SAT 4 Aralık
Birsey yoktur dımı hersey yolundadır dımı. Henuz 7 aylık evlıyım tekrar denerız ama ultrasonda gordugum anlamsız keseye ne anlamlar yukledım o benım bebeğim ve benı bırakmasını ıstemıyorum

canım 5 haftalık için gayet iyi bi değer. sen niye stres yaptın ki bu kadar. stres bebeğine zarar verir içini ferah tut.

SAT 4 Aralık
Birsey yoktur dımı hersey yolundadır dımı. Henuz 7 aylık evlıyım tekrar denerız ama ultrasonda gordugum anlamsız keseye ne anlamlar yukledım o benım bebeğim ve benı bırakmasını ıstemıyorum

değerin çok güzel sumağın dediği gibi ikiz geldi benim de aklıma.
niye stres yaptın anlamadım?

Degerımın cok dusuk oldugunu soyledıler hep o yuzden stres yaptım ama yazdıklarınız benı rahatlattı. yarın farklı bır doktora gıdıcem bakalım o ne dıycek. Bırde burda cok yenıyım doktorları tanımıyorum o yuzden doktor arayısı ıcındeyım.
Ikız bebelık olabılır mı gercekten ay gorumcem hep ıkız olsun ıstıyordu esımde ıkız olmasından yana ama bız bunları ortada bısey yokken konusuyırduk. ıkı bebege aynı anda bakabılecegımı sanmıyorum aılemden de uzaktayım :) ayyy panıkledım hayırlısı bakalım yarın ne olacak

Degerımın cok dusuk oldugunu soyledıler hep o yuzden stres yaptım ama yazdıklarınız benı rahatlattı. yarın farklı bır doktora gıdıcem bakalım o ne dıycek. Bırde burda cok yenıyım doktorları tanımıyorum o yuzden doktor arayısı ıcındeyım.
Ikız bebelık olabılır mı gercekten ay gorumcem hep ıkız olsun ıstıyordu esımde ıkız olmasından yana ama bız bunları ortada bısey yokken konusuyırduk. ıkı bebege aynı anda bakabılecegımı sanmıyorum aılemden de uzaktayım :) ayyy panıkledım hayırlısı bakalım yarın ne olacak

Canım hcg değerin çok güzel ikiz olsa doktor söylerdi özellikle ayrı yumurta ikiziyse zaten keseden anlaşılırdı ama tek yumurta ikizide kalp atışları başladığı zaman anlaşılıyor sanırım. Benim 4+1 beta hcg değerim 681 di benimde kızım kollarımda seninde 4+5 te değerin gayet normal ama sanırım ikiz olabilecek kadarda yüksek değil bebişin hayırlı olsun:nazar::nazar::nazar:

az mı? Allah Allah:s
nette arasana hafta hafta normal değerin kaç olabileceğini yazıyor.

ben 53 ile öğrendim sat 27.11 di 1.5 gün sonra 212 ye çıktı dr vauv ne kdr çabuk yükselmiş dedi bnde sevinçten leyla gibi geziiorumm ortalıkta:1:
sana kim dedi ki düşük diye acayip yüksek bchg ne mutlu sana

Ben mi yanlış okuyorum bilemiyorum ama gördüğüm en yüksek bHcg değerlerinden bir tanesi bu. Kim düşük diyebilir anlam veremedim. Hele SAT 4 Aralık ise ve 7 Ocak'ta yaptırdıysan bu testi, 34. gününde öğrenmişsin bu değeri. Biz burada 20li 30lu değerleri yüksek bulup hamileliklerini tebrik ediyoruz arkadaşlarımızın. Seni iki kere mi tebrik etsek ne yapsak? :9: İkiz filan herhalde. Çünkü çok yüksek bu değer. Maşallah. :nazar: Allah hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. :71:

:emir_bebek: Simdi doktordan geldım beta hcg degerımde sorun yokmus kulaktan duyma seylere ınanıp moralımı bozmuycam artık. 5+1 haftalık hamıleyım kesem artık daha net gorunuyor. Herşey yolundaymıs. 2hafta sonra kalp atısı ve 6-7 kadar kan testı ıcın yenıden gıdıcem o zaman yıne yazarım.

Hamileyım ya ınanamıyorum :9: :43: :60: :32: hem cok guzel hem cok komık hem cok duygulu hem cok derın hem cok kutsal bırsey mıs. Karmakarısık duygulardayım ama hemıleyım ıste hamıleyım :49:

gulaysenaz
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

Bugün 14:00
Eylul
Tebrikler
Sağlıkla gelsin işallah bebişin​

Tesekkur ederim :17:

:nazar:tebrik ederimmmm bak boşa sıktın canınıkafana bişi takılırsa yaz nete herşey yazıor sonuçtaa sağlıkla al kucağına bebişini cnmmmm:nazar:

:nazar:tebrik ederimmmm bak boşa sıktın canınıkafana bişi takılırsa yaz nete herşey yazıor sonuçtaa sağlıkla al kucağına bebişini cnmmmm:nazar:

Cok tesekkur ederım kızlar sagolun. Iste ınsanlar baska konusuyor nette farklı yazıyor kafam cok karısmıstı doktorumda acıklama yapmamıstı moralım cok bozuktu. Sımdı askerı hastaneye gıdıyorum ıstedıgım herseyı sorabılıyorum ıcım cok rahat.

Eylulde kucaklarımızı doldurmak dılegıyle...
:49:

Back
X