- 1 Kasım 2015
- 19
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi Evlimutlu16
-
. Merhaba benzer sorun bendede var en son adet tarıhım 9 marttı 12 nısanda bcg 963 tu 18 nisan yanı dun 10208 ve doktorum bebek 5 haftalık dedı ama goremedık kılom var ve sıkısık degıldım bundan olabılır dedı bende cok endıselıyım fıkrı olan yazarsa cok ıyı olurArkadaşlar Merhaba Perşembe günü beta hcg 429.6 (Adet günümden 2 gün önce) Pazartesi günü tam 5 haftalık keseyi göremedik ve o güne ait beta hcg 2869,13 ..
Değer yüksek olmasına rağmen keseyi neden göremedik bi sorun olabilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim ..
Arkadaşlar Merhaba Perşembe günü beta hcg 429.6 (Adet günümden 2 gün önce) Pazartesi günü tam 5 haftalık keseyi göremedik ve o güne ait beta hcg 2869,13 ..
Değer yüksek olmasına rağmen keseyi neden göremedik bi sorun olabilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim ..
Kızlar
10mart son adet tarihim ama eşimle 31marttan itibaren birlikte olduk.adetimi 6gūn geçti beta hcg 222.55 çıktı doktorum daha çok kūçcūk dedi būyūk ihtimal sonradan döllenme dedi ve 2gūn sonra tekrar tahlil istedi buna benzer yaşayan varmi???
. Merhaba benzer sorun bendede var en son adet tarıhım 9 marttı 12 nısanda bcg 963 tu 18 nisan yanı dun 10208 ve doktorum bebek 5 haftalık dedı ama goremedık kılom var ve sıkısık degıldım bundan olabılır dedı bende cok endıselıyım fıkrı olan yazarsa cok ıyı olur
Gördük kızlar yorumlar için teşekkürler :) 9 mm kese 5 Mayıstada hayırlsııyla kalp atışı inşallah :)
Tsk ederim yanıt için .zaten çok şūkūr degerlerimi takip ettik 4gūn boyunca 2gūnde bir arttı.yarin bidaha kan vercem tedbir amaçlı.canım benımde degerlerım hemen hemen oyleydı. benim ilk degerım 8dı sonra katlandı arttı. ben 2 gunde bır beta hcg ve progesteron baktırdım. panıkk yapma :)
İnşallah hayatım sağol :)çok mutlu oldm cnm. ınsallah cnm onu da duyarsın :)
Bende aşılama yaptırdım 11. Gün degerim 6.23 du gebelik yok ya da var diyemeyiz 3 gün sonra tekrarlayın dediler kafam çok karışıkKızlar beta 11.87 çıktı. Adetim 15 gün geçmesine ragmen. Geç döllenme falan mıdır aceba. Aile hekimi var ama sınırda yalancı gebelik olabilir dedi.Jinokolokta gebelik yok dedi. Sizce bu betaya göre varmıdır bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?