Beta Hcg

Evlimutlu16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
19
13
3
32
Arkadaşlar Merhaba Perşembe günü beta hcg 429.6 (Adet günümden 2 gün önce) Pazartesi günü tam 5 haftalık keseyi göremedik ve o güne ait beta hcg 2869,13 ..
Değer yüksek olmasına rağmen keseyi neden göremedik bi sorun olabilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim ..

. Merhaba benzer sorun bendede var en son adet tarıhım 9 marttı 12 nısanda bcg 963 tu 18 nisan yanı dun 10208 ve doktorum bebek 5 haftalık dedı ama goremedık kılom var ve sıkısık degıldım bundan olabılır dedı bende cok endıselıyım fıkrı olan yazarsa cok ıyı olur

Kızlar
10mart son adet tarihim ama eşimle 31marttan itibaren birlikte olduk.adetimi 6gūn geçti beta hcg 222.55 çıktı doktorum daha çok kūçcūk dedi būyūk ihtimal sonradan döllenme dedi ve 2gūn sonra tekrar tahlil istedi buna benzer yaşayan varmi???

Kizlar oncelikle merhaba
Bhcg degerim sirasiyla 9.97 / 27.54 / 57.24 buraya kadar her sey normal 20 nisan 57.24 cikan degerim bugun 22 nisanda anca 67.20 oldu yani iki katina cikmadi sadece 10 artti. Illa sagliksiz gebelik mi yani hiç mi umut yok ya da dis gebelik mi acaba.
Ayni bu sekilde olup daha sonrasinda normal gebelik yasayanlariniz var mi ya da hic etrafinizdan duydunuz mu sabahtan beri agliyorum uzuntuden ilk hamileligimde dis gebelikle sonuclandi ama bu kez cok umitliydim herhalde yine olmayacak.
Doktor pazartesi gel dedi degeri takip edicez dedi buyuk ihtimal sagliksiz gebelik dedi cok mutsuzum hiç mi umidim yok sizce

canım benimki 3000 kusurlerde cok zor gorundu panık yapma biraz bekle gorunur mucızen..

canım benımde degerlerım hemen hemen oyleydı. benim ilk degerım 8dı sonra katlandı arttı. ben 2 gunde bır beta hcg ve progesteron baktırdım. panıkk yapma :)

belki baktırmıssındır bilmiyorum ama bende de gorunmemıstı vajınal ultrasonda baktırdım cnm

5 haftalıkken gorunmeyebilir canım bu normal birşey benim de gorunmemisti 1 hafta sonra gittik o zaman gorduk bebisimi içini rahat tut değerin gayet güzel

canım benımde degerlerım hemen hemen oyleydı. benim ilk degerım 8dı sonra katlandı arttı. ben 2 gunde bır beta hcg ve progesteron baktırdım. panıkk yapma :)
Tsk ederim yanıt için .zaten çok şūkūr degerlerimi takip ettik 4gūn boyunca 2gūnde bir arttı.yarin bidaha kan vercem tedbir amaçlı.
Bu seferde başka sorunum var hamilelik depresyinuna girdim (

Kızlar beta 11.87 çıktı. Adetim 15 gün geçmesine ragmen. Geç döllenme falan mıdır aceba. Aile hekimi var ama sınırda yalancı gebelik olabilir dedi.Jinokolokta gebelik yok dedi. Sizce bu betaya göre varmıdır bişiler

Bende aşılama yaptırdım 11. Gün degerim 6.23 du gebelik yok ya da var diyemeyiz 3 gün sonra tekrarlayın dediler kafam çok karışık

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ?
1 haziranda yumurtlama takibi ile çatlatma iğnesi vuruldum.16 haziranda beta hcg 50 17 haziranda ise 80 çıktı.bir önceki regl tarihim 16 mayıs.şimdi bebeğim kaç günlük olmuş oluyor ve keseyi ne zaman görebilirim lütfen yardımcı olun

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…