Beta-hcg

ozgurruzgar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
733
498
303
35
Merhaba kızlar adetim 3gun gecti test yaptım nefatif çıktı 3gun daha bekledim yine test yaptım hafif silik çıktı belli belirsiz doktoruma gittim kese yok dedi kan verdim 130.30 cıktı 2gun sonra geldi yine kana bakıcam dedi yukselme varmı dedi.oysaki ben ilişkiye girdim tarihi biliyorum hesaplamıma göre 5haftılıgı dolduruyorum bu kanda cıkan kac haftalık biliyomusuz?suan bile midem bulanıyo boğazlarım ağrıo öksürüyorum kasıklarımda sancım var napıcam hiç biliyorum.buarada yanlış anlasılmasın bebek istiyoruz sadece cok hastayım öksürüyorum ondan üzülüyorum:(

Beta hcg yüksek ama 5 haftalık değerde değil ,2 gün icinde anlamli bir yükselme olmasi lazim yani iki katina yakin ya da daha fazla artmis olmasi gerek

Biraz daha bekle bakalim,belki gec döllenme olmuştur

geç döllenme olabiliyor bazen.. ya da gelişim geç olabiliyor. eğer normal bir gebelikse zamanını yakalar o..

Gebelik hesabında sat önemli ama döllenmenin ne zaman olduģunu bilemediğimizden ilk haftalar bu hesap dogru cikmaya bilir ,sonrasinda zaten yakaliyor haftasını

herkeste beta-hgc değerleri aynı olmaz ki, önemli olan düzenli artış göstermesidir.
ben kendi haftamdaki gebelerle karşılaştırdığımda benim değerlerim hep düşük çıkardı o haftalarda.

herşey öyle bizim hesapladığımız gibi olmuyor..2 gün sonraki değerin çok önemli..hamileliğin ona göre şekillenir..öksürmek hapşırmakta hamileliği etkilemez..

Geç döllenmeyse değer düşük olabilir. Herkeste bir olmaz benim adet 2 gün geçince binlere gelmişti mesela.
Adet tarihi baz alınır döllenme ne zaman bilinmediği için ama yumurtlama ve döllenme zamanı daha önemlidir. 2 gün sonraki testte daha net anlaşılır kaç haftalık olabileceği.

Kızlar ya döllenmenin geç olması demek ne demek. Sperm yumurtaya girip bekler mi. Tam olarak anlamadım beni aydınlatın :)

Kızlar ya döllenmenin geç olması demek ne demek. Sperm yumurtaya girip bekler mi. Tam olarak anlamadım beni aydınlatın :)
olması gereken günde değilde daha geç yumurtlamışsındır o sırada da ilişki olduysa geç döllenme diye ona diyolar..

konu sahibi : son adet tarihine göre de değerin düşük .önemli olan bundan sonra 2 katı ve daha fazla artması düzenli olarak artış olursa bebeğinle seninle demektir canım...ama hazırlıklı ol kimyasal gebelikte olabilir ...ve şükür et ki hamile kalabiliyorsun bunu anlamış oldun devam etmesini dilerim

yumurta çatlaması geç olmuş olabilir, genel olarak adete 14 gün kala olduğu düşünülür ama her kadında öyle değildir.

siz ilişki gününden eminseniz bile, spermin kadın vücudunda 5 gün kadar yaşayabileceği söyleniyor. diyelim sizin yumurtanız ilişkiden 3 gün sonra çatladı, ilişki sırasında vücudunuza giren canlı spermler bu yumurtayı dölleyebilirler. o yüzden tam ilişki gününde döllenme olur diyemiyoruz.

yumurta çatlaması geç olmuş olabilir, genel olarak adete 14 gün kala olduğu düşünülür ama her kadında öyle değildir.

siz ilişki gününden eminseniz bile, spermin kadın vücudunda 5 gün kadar yaşayabileceği söyleniyor. diyelim sizin yumurtanız ilişkiden 3 gün sonra çatladı, ilişki sırasında vücudunuza giren canlı spermler bu yumurtayı dölleyebilirler. o yüzden tam ilişki gününde döllenme olur diyemiyoruz.
Hmm anladım teşekkür ederim. İnşallah benimde olur bu ay. Sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Bana da dua edin :)

Ben geç döllenme ile hamile kaldım.yani herkes genelde adetin ilk gününden sayarak 14.-16.günler yumurtlar.ben adetin ilk gününden sayarak 35.gün yumurtlamışım.doğal olarak hamileliğimi adetin ilk gününden tam 50gün sora öğrendim.çok silik çizgi çıkmıştı.aynı gün beta 51 çıktı.iki günde bir ikiye katladı.herkesin aynı olmaz.iki günde bir ikiye katlıyosa normal gebeliktir.

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum.. Gebelik haftasına göre, değeriniz çok düşük. Ama geç döllenme olmuş olabilir, bunu daha net anlayabilmeniz için 2 gün sonra tekrardan kan testi yaptırıp değerleriniz yükselmesi 2 katına çıkması gerekir..
Umarım her şey gönlünüzce olur, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..

Kızlar cok sağolun cevaplarınız için son adet tarihim 7nisan ona göre hesaplıyorum demekki gec döllenmiş çok yakın arkadasımda böyle suan 7.ayda cok koşturmştm sürekli moral vermiştim ona oyuzden fazla üzülmüyorum en yakın arkadasımda yasadığı için böyle bişeyi hastayım diye sıkıntı yapıyorum daha cok.Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inanın herkes için çok dua ediyorum bi evladım var cok şükür Rabbim herkese versin

merhaba son adetim 14 -04- idi 25 günde bir adet oluyorum son üç gündür karnımda şiddetli ağrı var kasıklarıma doğru yolda yürürken çok sıkıntı oldu ve dr gitti beta hcgb 1.20 çıktı. dr henüz bu geçikme sayılmaz dedi ayın 21 ne kadar beklemek gerekiyor dedi adet geçikmesi yaşanması için. bugünkü değerlere göre gebelik negatif dedi. acaba bu değerler yükselir mi? hamile olabilir miyim? hayatım boyunca İlk defa ilk hamileliliğimde geçikme yaşadım normalde bir gün bile geç olmam erken olurum ama geç hiç olmamışımdır. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Doktor bende takip etmedi hiç artıyor mu diye sadece bi kere bakıldı zaten ultrasondada gözüktü belki ondan

Back
X